Facebook Pixel

Παραδημοτικα

«Ψήνεται» Το Πρώτο Προεκλογικό Deal Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Ψήνεται» Το Πρώτο Προεκλογικό Deal Στην Ηλιούπολη

Έντονο παρασκήνιο παρατηρείται τον τελευταίο καιρό μεταξύ δύο δημοτικών παρατάξεων στην Ηλιούπολη, με τα σενάρια που θέλουν τη συνένωση τους να φουντώνουν ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής έχει προτέινει ανοικτά μια προεκλογική συνεργασία στον Στάθη Ψυρρόπουλο, ο οποίος στην τελευταία δημοσκόπηση που διεξήχθη σημείωσε χαμηλή επίδοση. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα στελέχη των δύο παρατάξεων που «καλοβλέπουν» μια τέτοια συνεργασία, καθώς οι δύο επικεφαλής έχουν σχεδόν κοινή αντιπολιτευτική γραμμή και πολύ στενές σχέσεις, ενώ παράλληλα φαίνεται πως αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες στην συγκρότηση ψηφοδελτίων.

Καταλυτικό ρόλο στο πολιτικό αυτό «συνοικέσιο» έχουν δύο στελέχη του κ. Αραμπατζή, τα οποία όπως φαίνεται πιέζουν με κάθε τρόπο τον κ. Ψυρρόπουλο να αποσυρθεί και να ενταχθεί στην παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω», καθώς όπως ισχυρίζονται κύκλοι της παράταξης Αραμπατζή «μια τέτοια συνεργασία θα κερδίσει τον Δήμο».

Μένει να δούμε εαν η συμμαχία θα ευοδωθεί ή εάν οι δύο παρατάξεις θα καταφέρουν να φτάσουν αυτόνομα ως τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ