Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Τρία Περιστατικά Κλοπών Και Ζημιών Σε Smart Μέσα Σε Ένα Βράδυ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Τρία Περιστατικά Κλοπών Και Ζημιών Σε Smart Μέσα Σε Ένα Βράδυ

Σε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο κλοπών και δολιοφθορών σε αυτοκίνητα μάρκας Smart στην περιοχή της Ηλιούπολης, με τους δράστες να αφαιρούν επιλεκτικά συγκεκριμένα εξαρτήματα του οχήματος, «λύνοντας» το χρόνο ρεκορ.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο χθες 17/1/2023 το βράδυ σημειώθηκαν τρία περιστατικά κλοπών στην περιοχή των αστυνομικών και της Άνω Ηλιούπολης, με τους κάτοχους των οχημάτων να βρίσκονται το πρωί προ εκπλήξεως, όταν αντίκρισαν τα οχήματα τους σχεδόν διαλυμένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στόχος των δραστών είναι συγκεκριμένα ανταλλακτικά τα οποία αφαιρούν με εργαλεία και σχεδόν αθόρυβα, και τα οποία στη συνέχεια διοχετεύονται στη μαύρη αγορά.

Τα ολοένα και αυξανόμενα παρόμοια περιστατικά έχουν θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηλιούπολης καταβάλουν προσπάθειες για να βρεθεί η άκρη του νήματος, καθώς πιθανολογείται πως πίσω από τις κλοπές βρίσκεται σπείρα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ