Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Ηλιούπολη: Δημιουργική Απασχόληση Για Παιδιά Εντελώς Δωρεάν – Πως Θα Κάνετε Αίτηση (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Δημιουργική Απασχόληση Για Παιδιά Εντελώς Δωρεάν – Πως Θα Κάνετε Αίτηση (VIDEO)

Στις 11 Ιουλίου λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για ένταξη των παιδιών σε ΚΔΑΠ, σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους δικαιούχους, εργαζόμενους γονείς, αλλά και για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Στην Ηλιούπολη, υπάρχει το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι» ένα σύγχρονο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 5-12 ετών, το οποίο μεριμνά για την ενασχόληση των παιδιών με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αμέσως μετά το σχολείο τους. Το ΚΔΑΠ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ τους μήνες που λειτουργούν τα σχολεία τα παιδιά προετοιμάζουν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, κερδίζοντας ελεύθερο χρόνο με τους γονείς τους τις απογευματινές ώρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

YouTube video

Με αυτό τον τρόπο, οι εργαζόμενοι γονείς κερδίζουν πολύτιμο χρόνο, γνωρίζοντας πως τα παιδιά τους βρίσκονται σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον μετά το σχολείο τους. Τα ίδια πλεονεκτήματα απολαμβάνουν και οι δικαιούχοι γονείς που αναζητούν εργασία, καθώς η απασχόληση του παιδιού τους θα τους δώσει περισσότερο χρόνο για την αποτελεσματική εύρεση εργασίας.

Πως Κάνετε Την Αίτηση

Μεγάλη μερίδα των γονέων είναι δικαιούχοι Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου τη συμμετοχή του παιδιού σας στο ΚΔΑΠ.  Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αφού συμπληρώσουν την αίτηση, θα λάβουν ένα voucher το οποίο θα προσκομίσουν στο ΚΔΑΠ και οι υπεύθυνοι θα μεριμνήσουν για όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές οδηγίες, εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ