Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Απέσυρε Την Υποψηφιότητα Του Για Τη Δημαρχία Ο Θανάσης Βαμβίνης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Απέσυρε Την Υποψηφιότητα Του Για Τη Δημαρχία Ο Θανάσης Βαμβίνης

Την απόφαση να μην συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ηλιούπολη ως υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε ο Θανάσης Βαμβίνης, με μια μακροσκελή του ανακοίνωση στο Facebook.

O τομεάρχης μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, στην ανακοίνωση του αναφέρει πως μετά από έναν μεγάλο κύκλο επαφών που είχε για τη δημιουργία ενός ενιαίου κεντροδεξιού ψηφοδελτίου στην Ηλιούπολη, δεν υπήρξε λύση, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μήνα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της πρόθεσης μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για την Ηλιούπολη μέχρι σήμερα, προσπάθησα με ειλικρίνεια και επιμονή να βρεθεί ενωτική λύση στον κεντροδεξιό χώρο της Ηλιούπολης. Άλλωστε αυτή ήταν η αποστολή μου εξ αρχής».

Όπως επισημαίνει ο κ. Βαμβίνης «Συνεκτίμησα όλες τις πιθανές επιλογές και αποφάσισα να μην επιμείνω στην υποψηφιότητά μου, αλλά στην επισημοποίηση της παρουσίας του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης στην κοινωνία των πολιτών, το οποίο εφεξής θα φέρει το διακριτικό “Νέα Ηλιούπολη”, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της πόλης μας».

Ο κ. Βαμβίνης πριν ένα μήνα είχε ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του ενόψει των επικείμενων εκλογών, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε ιδρύσει το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης», διοργανώνοντας 2 εκδηλώσεις.

Oλόκληρη η ανακοίνωση του κ. Βαμβίνη έχει ως εξής:

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Όσοι με γνωρίζετε καλά, ξέρετε ότι σέβομαι σε απόλυτο βαθμό τις διαδικασίες και τους θεσμούς, τη συνέχεια στη διοίκηση και την ανάγκη συνοχής στην κοινωνία.

Το μήνα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της πρόθεσης μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για την Ηλιούπολη μέχρι σήμερα, προσπάθησα με ειλικρίνεια και επιμονή να βρεθεί ενωτική λύση στον κεντροδεξιό χώρο της Ηλιούπολης. Άλλωστε αυτή ήταν η αποστολή μου εξ αρχής.

Πρότεινα όλες τις πιθανές λύσεις, χωρίς να είναι προαπαιτούμενο να είμαι επικεφαλής της προσπάθειας, αλλά σίγουρα συνδιαμορφωτής.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Συνεκτίμησα όλες τις πιθανές επιλογές και αποφάσισα να μην επιμείνω στην υποψηφιότητά μου, αλλά στην επισημοποίηση της παρουσίας του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης στην κοινωνία των πολιτών, το οποίο εφεξής θα φέρει το διακριτικό “Νέα Ηλιούπολη”, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της πόλης μας.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τα μέλη της ομάδας μας, η οποία όντως συγκέντρωνε όλα τα ποιοτικά στοιχεία για μια “Νέα Ηλιουπολη”.

Το ταξίδι μας τώρα ξεκινά!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ