Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: 1 Εκατ. Ευρώ Για Αναβάθμιση 6 Παιδικών Χαρών Από Την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: 1 Εκατ. Ευρώ Για Αναβάθμιση 6 Παιδικών Χαρών Από Την Περιφέρεια Αττικής

Σε αναβάθμιση 6 επιπλέον παιδικών χαρών θα προχωρήσει σύντομα ο Δήμος Ηλιούπολης, καθώς ολοκληρώθηκε η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ύψους 999.921 ευρώ.

Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης που «τρέχει» εδώ και 2 χρόνια στην Ηλιούπολη, στο οποίο έχουν ενταχθεί συνολικά 20 από τις 32 παιδικές χαρές, ενώ με την εν λόγω σύμβασης, οι παιδικές χαρές που θα αναβαθμιστούν γίνονται συνολικά 26. Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την ανακατασκευή παιδικών χαρών, καθώς και την κατασκευή ειδικών δαπέδων (επιφανειών πτώσης).

Οι παιδικές χαρές που θα αναβαθμιστούν είναι οι εξής:

  1. Παιδική χαρά Πλατείας Ευρώπης
  2. Παιδική χαρά Πλατείας Ανεξαρτησίας
  3. Παιδική χαρά Πανταζή και Λαγκαδίων
  4. Παιδική χαρά Ηρώων Πολυτεχνείου και Εθνάρχου Μακαρίου
  5. Παιδική χαρά Θεσσαλίας και Μακεδονίας
  6. Παιδική χαρά Κύπρου και Σαντορίνης

Πατούλης: Αναβαθμίζουμε Το Περιβάλλον Που Ζουν Τα Παιδιά Μας»

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει την όψη 6 σημείων στην πόλη. Η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού και αναψυχής δεν είναι μια περιττή πολυτέλεια, αλλά μια πρακτική αναγκαιότητα, που όλοι οι γονείς κατανοούν, για όσα παιδιά μεγαλώνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο πόρο για να αποδώσουμε στα μικρά παιδιά, τοπία και χώρους ξεγνοιασιάς και ασφαλούς άθλησης και ψυχαγωγίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γ. Χατζηδάκης, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την στήριξη της Περιφέρειας, επισημαίνοντας με τη σειρά του την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου που θα συμβάλλει στην καλύτερη και ασφαλέστερη άθληση και ψυχαγωγία των μικρών δημοτών των περιοχών της Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ