Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Κίνδυνος Ατυχήματος Από Την Πλημμελή Σήμανση Σε Έργα Στην Οδό Σπ. Μήλιου

Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κίνδυνος Ατυχήματος Από Την Πλημμελή Σήμανση Σε Έργα Στην Οδό Σπ. Μήλιου

Εξαιρετικά επικίνδυνή έχει καταστεί η πρόσβαση των ΙΧ και των μοτοσυκλετών στη διασταύρωση των οδών Σπ. Μήλιου & Χρ. Σμύρνης στην Ηλιούπολη, καθώς παρά τα έργα αφαίρεσης οδοστρώματος, δεν έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη προειδοποιητική σήμανση.

Όπως αναφέρει ο Ηλιουπολίτης κ. Νίκος Καραβαγγέλης «Το βράδυ της Παρασκευής 29/4 δύο διερχόμενα δίκυκλα (ένα με διανομέα και ένα με ιδιώτη) στρίβοντας από την Τσαμαδού έπεσαν μέσα στο δεξιό αποξηλωμένο τμήμα της Σπ. Μήλιου και από τύχη δεν υπήρξε ατύχημα».

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, οι αποξήλωση των ακραίων τμημάτων του οδοστρώματος για τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου έχει προκαλέσει χαντάκια με μεγάλη διαφορά ύψους από την άσφαλτο, γεγονός που αποτελεί ατυχήματος κίνδυνο για τα διερχόμενα ΙΧ τις βραδινές ώρες.

Παρά το γεγονός πως ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο έχει τοποθετήσει ειδική σήμανση με πινακίδες και παλλόμενα φώτα, και τα δύο είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτα, ενώ το παλλόμενο φως βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ