Facebook Pixel

Δημοτικα

«Ήξεις Αφήξεις» Από Τον Δημήτρη Πανταζόπουλο Για Το Μέλλον Της Συνεργασίας Του Με Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Ήξεις Αφήξεις» Από Τον Δημήτρη Πανταζόπουλο Για Το Μέλλον Της Συνεργασίας Του Με Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Μια αινιγματική ανάρτηση, που ναι μεν αφήνει αιχμές προς τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη αλλά σε καμία περίπτωση δεν προαναγγέλει αποχώρηση του ΕΝΑΚ από τη δημοτική αρχή δημοσίευσε ο Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν το νόημα της ανάρτησης του επικεφαλής του ΕΝΑΚ, ο οποίος εκφράζει δημόσια την συμπαράσταση και την κατανόησή του στον προσφάτως παραιτηθέντα αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο, ωστόσο ο ίδιος παραμένει στη δημοτική αρχή, καθώς στην ανακοίνωση δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αποχώρηση του ΕΝΑΚ, παρά μόνο αιχμές για την μετονομασία της παράταξης του Δημάρχου.

Αναφέρει ο κ. Πανταζόπουλος στην ανάρτησή του: «Γνωρίζω πολύ καλά, ότι με πόνο ψυχής καταθέτει τους λόγους της παραίτησης του. Ο Γιάννης Πούλος στην ουσία αναφέρει τους προβληματισμούς που ταυτίζονται με τις απόψεις του ΕΝΑΚ. Απόψεις που έχουμε εκθέσει εδώ και ένα χρόνο στο Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη. Πιστεύουμε στις συνεργασίες και την διεύρυνση που ενώνει δυνάμεις και προτάσεις για την πόλη. Η προσπάθεια όμως του Δημάρχου είναι να ενώσει ένα αυτοδιοικητικό δυναμικό από διαφορετικές τάσεις, ιδεολογίες και διαδρομές, απλά με ένα όνομα. Παρά τις αιχμές, ωστόσο, ο ίδιος παραμένει στην θέση του αντιπροέδρου του μουσείου εθνικής αντίστασης, όπου τον έχει ορίσει ο Δήμαρχος.

Σε αντίθεση με τον κ. Πούλο που παραιτήθηκε από την θέση του ως αντιδήμαρχος, εκφράζοντας καθαρά τις πολιτικές του διαφωνίες με τη δημοτική αρχή, ο κ. Πανταζόπουλος πατάει σε «δύο βάρκες» και προσπαθώντας να μην δυσαρεστήσει ούτε τον Δήμαρχο αλλά ούτε και το εσωτερικο της παράταξής του, η οποία εδώ και καιρό φημολογούνταν πως θα αποχωρήσει, κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν συμβαινει – τουλάχιστον στη σημερινή ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Πανταζόπουλου:

image «Ήξεις Αφήξεις» Από Τον Δημήτρη Πανταζόπουλο Για Το Μέλλον Της Συνεργασίας Του Με Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Το «ΕΝΑΚ» (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα) με επικεφαλής τον Δημήτρη Πανταζόπουλο, που αποτελεί διοικητικό εταίρο της παράταξης του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη (Ηλιούπολοι Μαζί) εδώ και 4 χρόνια. Το 2019, λίγους μήνες πριν τις εκλογές οι παρατάξεις «Ηλιούπολοι Μαζί» του νυν Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και «ΕΝΑΚ» του Δημήτρη Πανταζόπουλου συγχωνέυθηκαν και προχώρησαν σε προεκλογική συνεργασία, δημιουργώντας τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Μαζί-ΕΝΑΚ». Ωστόσο, εδώ και λίγες εβδομάδες, η φήμη πως ο Δήμαρχος επιχειρεί να αλλάξει ονομασία στην παράταξη, η οποία δεν θα περιέχει την ονομασία «ΕΝΑΚ» έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη συνδιοικούσα παράταξη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ