Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Παραιτήθηκε Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος

Με επιστολή του στον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Παραιτήθηκε Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος

Την αποχώρησή του από τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης ανακοίνωσε πριν λίγο ο αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του δημότη Γιάννης Πούλος.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, υπέβαλε την παραίτησή του στον Δήμαρχο, δηλώνοντας παράλληλα και την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη «Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ», ενώ παράλληλα δημοσίευσε εκτενή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Πούλος, τον τελευταίο καιρό είχε εκφράσει δημόσια τις αντιρήσεις του σε μια σειρά από πρωτοβουλίες του Δημάρχου και φαίνεται πως η επικείμενη αλλαγή ονομασίας της συμπαράταξης που διοικεί τον Δήμο ήταν η αφορμή για την παραίτησή του.

Όπως αναφέρει ο κ. Πούλος στην ανακοίνωση του «Σήμερα, αποφασίστηκε να γίνει μια νέα παράταξη, με μόνο σκοπό αυτή τη φορά την επανάκτηση της διοίκησης του Δήμου. Θα γίνει βέβαια, αλλά χωρίς τη δική μου συμμετοχή. Κατά συνέπεια, παραιτούμαι από την παράταξη ΗλιούποληΟΛΟΙ Μαζί, πριν αυτή αλλάξει και επίσης παραιτούμαι και από Αντιδήμαρχος και δηλώνω ανεξάρτητος»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Πούλου:

Ο κ. Πούλος ανήκει στην παράταξη «ΕΝΑΚ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πανταζόπουλο, που αποτελεί διοικητικό εταίρο της παράταξης του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη (Ηλιούπολοι Μαζί) εδώ και 4 χρόνια. Το 2019, λίγους μήνες πριν τις εκλογές οι παρατάξεις «Ηλιούπολοι Μαζί» του νυν Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και «ΕΝΑΚ» του Δημήτρη Πανταζόπουλου συγχωνέυθηκαν και προχώρησαν σε προεκλογική συνεργασία, δημιουργώντας τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Μαζί-ΕΝΑΚ». Ως μέλος του ΕΝΑΚ, ο κ. Πούλος συμμετείχε στις εκλογές και έλαβε 753 ψήφους, αριθμός που τον κατέταξε στην πρώτη 5άδα αιρετών με τις περισσότερες ψήφους στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για μια αποχώρηση που δρομολογεί πολιτικές εξελίξεις στην Ηλιούπολη και σίγουρα θα συζητηθεί.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ