Facebook Pixel

Επικαιροτητα

H Ομάδα Νομικής Υποστήριξης Του Δήμου Ηλιούπολης Απάλλαξε Δανειολήπτη Από Χρέος 160.000€

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

H Ομάδα Νομικής Υποστήριξης Του Δήμου Ηλιούπολης Απάλλαξε Δανειολήπτη Από Χρέος 160.000€

Αποτέλεσμα φαίνεται πως αρχίζει να έχει η δράση της «Εθελοντικής Ομάδας Νομικής Υποστήριξης» που δημιούργησε ο Δήμος Ηλιούπολης για να βοηθήσει δημότες-δανειολήπτες των οποίων η πρώτη κατοικία κινδύνευε από τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Πρόσφατα, η Εθελοντική Ομάδα Νομικής Υποστήριξης, συνέταξε και κατέθεσε εκ νέου προς εξέταση τον φάκελο συμπολίτη μας δανειολήπτη, τον εκπροσώπησε στις διαπραγματεύσεις του με την τράπεζα και πέτυχε μια πολύ ευνοϊκή ρύθμιση των εκκρεμοτήτων του με την Εθνική Τράπεζα – ένα μήνα μόλις πριν τον πλειστηριασμό της μοναδικής του κατοικίας – με συνολική διαγραφή κεφαλαίου και τόκων συνολικά 160.000 ευρώ, από την αρχική απαίτηση της τράπεζας που ήταν 273.000 ευρώ.

Από την ίδρυση της τον Οκτώβριο του 2020, η ομάδα νομικής υποστήριξης του Δήμου έχει δεχθεί δεκάδες αιτήματα δανειοληπτών που χρειάζονται βοήθεια, τηρώντας πάντα απόλυτη εχεμύθεια. Ακόμα και σε περιπτώσεις που οι απαιτήσεις των περιπτώσεων ήταν πέρα από το προκαθορισμένο πλαίσιο του αντικειμένου της, παρείχε πάντα βασικές συμβουλές προς τους αιτούντες προκειμένου να έχουν μια «καθαρή» εικόνα της περίπτωσης τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ