Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Κινητοποίησες Για Τη Μη-Μεταφορά Του Κέντρου Διανομής ΕΛΤΑ Στην Αργυρούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κινητοποίησες Για Τη Μη-Μεταφορά Του Κέντρου Διανομής ΕΛΤΑ Στην Αργυρούπολη

Κινητοποιήση και διαμαρτυρία προς όλους τους αρμόδιους φορείς εξήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με αφορμή την πρόθεση συγχώνευσης του τοπικού κέντρου διανομής ΕΛΤΑ Ηλιούπολης με αυτό της Αργυρούπολης και τη μεταφορά του στον γειτονικό Δήμο.

Σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες 5/5 με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης εξέφρασε την έντονη αντίθεση του στα σχέδια της κυβέρνησης για συγχώνευση των κέντρων διανομής, ζητώντας την άμεση πρόσληψη προσωπικού και την αναβάθμιση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ προς όφελος των πολιτών.

Σε ψήφισμα που κατέθεσε η δημοτική αρχή και υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις (πλην ΚΚΕ και Αριστερής Πρωτοβουλίας που ψήφισαν «παρών» και «Λευκό», αντίστοιχα) αποφασίστηκε η διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το τοπικό Κέντρο Διανομής ΕΛΤΑ, την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στις 10 πμ, μαζί με όλους του φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης και στον συμβολικό αποκλεισμό του για μια ώρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, «Το ΔΣ του Δήμου Ηλιούπολης εκφράζει ομόφωνα την αντίθεσή του μετά από την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ΕΛΤΑ και στην επιχειρούμενη κατάργηση του τοπικού Κέντρου Διανομής και στην μεταφορά και συγχώνευσή του με το αντίστοιχο κέντρο του γειτονικού Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ