Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νομική Ομάδα Υποστήριξης Για Την Προστασία Της Πρώτης Κατοικίας Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νομική Ομάδα Υποστήριξης Για Την Προστασία Της Πρώτης Κατοικίας Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Την δημιουργία μιας εθελοντικής νομικής ομάδας για την προστασία της πρώτης κατοικίας δημοτών που κινδυνέουν να χάσουν το σπίτι τους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Δήμαρχος, μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Real FM μίλησε για αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου, αναφέροντας πως η «Ομάδα Νομικής Υποστήριξης» θα απαρτίζεται από νομικούς, οικονομολόγους και μηχανικούς,  με σκοπό την στήριξη συνδημοτών που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Πως Θα Λειτουργεί Η Ομάδα

Η κάθε περίπτωση θα αξιολογείται ξεχωριστά, στην πρώτη φάση. Στη συνέχεια, η νομική ομάδα θα παρέχει στους αιτούνταις πλήρη νομική ενημέρωση και καθοδήγηση, ενώ θα υπάρχει και συνδρομή στην οικονομική ανάλυση-μελέτη, στην σύνταξη αρχικών απαντήσεων ή εναλλακτικών προτάσεων προς τους πιστωτές και στην προσφυγή κατά των τραπεζικών μέτρων, με εξωδικαστικά ή δικαστικά μέσα

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος στη συνέντευξη του «Με σημερινά στοιχεία και έως το τέλος του 2021 βρίσκονται σε εξέλιξη 84 προγράμματα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και αναμένεται μεγάλος αριθμός εξώσεων με δραματικές τοπικές επιπτώσεις».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ