Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έντονη Δυσαρέσκεια Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Από Τους Πολίτες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έντονη Δυσαρέσκεια Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Από Τους Πολίτες

Αρνητική είναι η εικόνα που έχουν σχηματίσει για την καθαριότητα στην Ηλιούπολη οι δημότες της πόλης, με την πλειονότητα τους να την κατατάσει στην πρώτη θέση των τοπικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO που διεξήχθη στα τέλη Νοεμβρίου, το 48,6% των Ηλιουπολιτών θεωρούν πως η καθαριότητα είναι το κορυφαίο πρόβλημα στην πόλη, με δεύτερο να έρχεται το κυκλοφοριακό, με 31,1%. Το μέγεθος του προβλήματος αποτυπώνεται και από τη μεγάλη διαφορά που έχει το πρώτο πρόβλημα από το δεύτερο, αγγίζοντας τις 17,5 μονάδες.

image 4 Έντονη Δυσαρέσκεια Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Από Τους Πολίτες

Παρόμοια εικόνα συναντάται και στην ερώτηση σχετικά με την ικανοποίηση των δημοτών από τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει ο Δήμος, καθώς περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (52%) δηλώνει πως είναι «Λίγο ή Καθόλου» ικανοποιημένοι από τη δημοτική αρχή στον τομέα της καθαριότητας.

image 6 Έντονη Δυσαρέσκεια Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Από Τους Πολίτες

Προσπάθεια Αναβάθμισης Στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Η δημοτική αρχή, εδώ και καιρό έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για την αναβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας, το οποίο περιλαμβάνει αφενός την αναβάθμιση του κανονισμού καθαριότητας, αλλά και τον εξοπλισμό του στόλου με νέα οχήματα.

Όπως έχει γράψει το ilioupolinews, ήδη «τρέχει» η διαδικασία απόκτησης νέων mini-απορριματοφόρων με κάδους 6 κυβικών, τα οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δυσπρόσιτα στενά της Αγίας Μαρίνας, εκεί που τα μεγάλα οχήματα αδυνατούν να παρέμβουν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Έντονη Δυσαρέσκεια Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Από Τους Πολίτες
  1. Ο/Η ΓΚΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει:

    Έχουμε κάνη επίσημη καταγκελια σαν οικογένεια αλλά δεν κάνατε τον κόπο να μας απαντήσετε για τους εξαφανισμένους κάδους
    Χάθηκαν δυο καδή .
    Ποίος τους πίρε και με πια κριτήρια και τρόμε όλα τα σκουπίδια εμείς της γειτονίας

  2. Ο/Η Αναστάσιος λέει:

    Καλημερα χρονια Πολλά !! Ζουμε σε μια πολη βρωμικη ειδικα στο δρομο που γινετε η Λαικη τωρα καθε Σαββατο τα πεζοδρομια μεσα στη μαυριλα γεματα σκουπιδια και μποχα απο τα ψαραδικα τι και αν το λεμε μας γραφουν κανονικα ετσι δεν παει μπροστα μια πολη αν δεν υπαρχει συντονισμος και συνεργασια μεταξυ τον εργαζομενων και τησ υπηρεσιας καθαριοτητας λυπαμαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ