Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Με Τις Υψηλότερες «Αξιολογήσεις»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Με Τις Υψηλότερες «Αξιολογήσεις»

Μπορεί η δημοσκόπηση της GPO που διεξήχθη στην Ηλιούπολη στα τέλη Νοεμβρίου να χαρτογράφησε μόνο τους αντιδημάρχους, ωστόσο από τα ευρήματα προκύπτει πως ο πλέον «ευνοημένος» της δημοσκόπησης είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, Θέμης Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος μπορεί να μην συγκαταλέγεται στη λίστα των αντιδημάρχων που τέθηκαν στην αξιολόγηση των πολιτών, ωστόσο τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν πως η δράση του αφήνει ικανοποιημένους τους δημότες. Χαρακτηριστικό είναι πως στη «λίστα» των προβλημάτων που πιστεύουν πως αντιμετωπίζει η πόλη, μόλις το 0,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ως πρόβλημα την έλλειψη δομών και δράσεων πολιτισμού και αθλητισμού στην πόλη.

image 5 Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Με Τις Υψηλότερες «Αξιολογήσεις»

Ωστόσο, το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι η αξιολόγηση των πολιτών στο έργο της δημοτικής αρχής, όπου ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αποδεικνύονται τα δυνατά «όπλα» της διοίκησης. Πιο συγκεκριμένα, το 50,8% αξιολογεί θετικά τη δράση της διοίκησης στον πολιτισμό & τον αθλητισμό, με τις αρνητικές γνώμες να είναι στο 36,5%.

image 6 Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Με Τις Υψηλότερες «Αξιολογήσεις»

Συνεχές Έργο Για Τις Αθλητικές & Πολιτιστικές Δομές

Δεν είναι τυχαίο πως με το που ανέλαβε ο κ. Γιαννόπουλος τα ινία του ΠΑΟΔΗΛ, αμέσως μπήκε σε σειρά ένα εκτενές πρόγραμμα αναπλάσεων και βελτιώσεων σε όλες τις δημοτικές υποδομές αθλητισμού και πολιτισμού. Χαρακτηστικότερο είναι το έργο ανακαίνισης του θερινού δημοτικού κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη», αλλά και άλλα έργα όπως η αναβάθμιση του φωτισμού στο Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, οι εκτενείς εργασίες στεγάνωσης και αλλαγής των των παρκέ στα κλειστά γήπεδα της πόλης καθώς και οι εργασίες συντήρησης στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, όπου εκτός από την ανακαίνιση του χλοοτάπητα, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις και στα δημοσιογραφικά booths.

Ο κ. Γιαννόπουλος είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην Ηλιούπολη, ενώ η τρέχουσα θητεία του στην συγκεκριμένη θέση είναι η δεύτερη, έχοντας βρεθεί στο τιμόνι του πολιτιστικού οργανισμού και επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου.

Orkomosia 36 Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Με Τις Υψηλότερες «Αξιολογήσεις»
O πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, Θέμης Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ