Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Το Θέμα Του ΚΥΤ Ζητά Η Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Eπιστολή του Στάθη Ψυρρόπουλου προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Το Θέμα Του ΚΥΤ Ζητά Η Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Τη διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΚΥΤ και τη χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη ζήτησε προ ολίγου η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Η δημοτική παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στην πόλη, δια του επικεφαλής της δημοτικής της ομάδας κ. Στάθη Ψυρρόπουλου κατέθεσε προ ολίγου αίτημα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για διεξαγωγή έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει το αίτημα του κ. Ψυρρόπουλου «Κρίνουμε επιτακτική την ανάγκη σύγκλισης έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τον τρόπο αντίδρασης τοτ Δήμου μας απέναντι σε αυτό το ζήτημα που αφορά τόσο την δημόσια υγεία των πολιτών όσο και την διασφάλιση της οικολογικής και περιβαλλοντικής αξίας του Υμηττού».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, την σύμφωνη γνώμη τους με τη διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου εξέφρασαν και οι παρατάξεις “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” του Τάσου Ευσταθίου και η “Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης”, με επικεφαλής την κ. Τασία Τσατσούλη.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ