Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Το Θέμα Του Προφήτη Ηλία Ζητά Η Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Το Θέμα Του Προφήτη Ηλία Ζητά Η Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Την διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα το ζήτημα του προφήτη Ηλία Ηλιούπολης ζητά με ανακοίνωση της η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις».

Με αφορμή το δημοσίευμα του ilioupolinews.gr, η παράταξη της αριστεράς στην Ηλιούπολη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει τη σύγκλιση έκτακτου συμβουλίου, προκειμένου οι παρατάξεις της πόλης να τοποθετηθούν για τις εξελίξεις στο ζήτημα του προφήτη Ηλία και να υπάρξει απόφαση για άμεση δράση από την πλευρά του Δήμου.

«Λόγω σημαντικών ερωτημάτων που εγείρονται σχετικά με πιθανές φωτογραφικές διατάξεις στο τελευταίο ψηφισμένο πλέον νόμο του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας κου. Χατζηδάκη που αφορούν άμεσα την περιοχή μας, η Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη, ζητάει από τη Δημοτική Αρχή και τις υπόλοιπες παρατάξεις κατεπείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό αντικείμενο την ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr, τροπολογία που ψηφίστηκε στο σχέδιο νόμου «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» ανοίγει «παραθυράκι» στη νομιμοποίηση του παράνομου κτίσματος στον προφήτη Ηλία. Μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ