Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Του Προέδρου Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Για Τη Στήριξη Της Αγοράς

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Του Προέδρου Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Για Τη Στήριξη Της Αγοράς

Μια καίρια παρέμβαση στην οποία υπερτονίζει την ανάγκη στήριξης της αγοράς και των επιχειρήσεων από την πολιτεία  πραγματοποίησε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης, Θανάσης Μπίρλης.

Με άρθρο του στο AtticaCoast.gr ο κ. Μπίρλης αναφέρει πως «σήμερα η αγορά πρέπει να στηριχθεί όσο ποτέ  στο παρελθόν», αναφερόμενος στα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες αλλά και στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

[adsanity id=”7926″ align=”aligncenter” max_width=”100″/]

«Τέτοιες ημέρες πριν ένα χρόνο στον εμπορικό σύλλογο της Ηλιουπολης ασχολούμασταν για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Σήμερα αναμένουμε τις αποφάσεις της πολιτείας για το άνοιγμα των καταστημάτων του λιανεμπορίου  κ των καταστημάτων εστίασης», αναφέρει ο κ. Μπίρλης συμπληρώνοντας: «Τα συμπεράσματα για την διαχείριση της κρίσης μπορούν να περιμένουν, να γίνει η προσπάθεια χωρίς διαμάχες και  στείρες αντιπαραθέσεις[…] Ας ανοίξουμε την αγορά και  να είμαστε σίγουροι ότι το λιανεμπόριο κ η εστίαση θα πειθαρχήσουν και πάλι»

Διαβάστε το άρθρο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ