Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκλογές 2023: Κοντά Στο 55% Η Συμμετοχή Στην Ηλιούπολη – Τι Ώρα Θα Γνωρίζουμε Ασφαλή Αποτελέσματα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκλογές 2023: Κοντά Στο 55% Η Συμμετοχή Στην Ηλιούπολη – Τι Ώρα Θα Γνωρίζουμε Ασφαλή Αποτελέσματα

Κανονικά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στην Ηλιούπολη, χωρίς προβλήματα και με τους πολίτες να προσέρχονται στις κάλπες από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilioupolinews.gr, μέχρι τις 5 το απόγευμα η συμμετοχή στα εκλογικά τμήματα της πόλης στις 16:30 το απόγευμα ξεπερνούσε για λίγο το 50%, ενώ σε ορισμένα έχει πλησιάσει και το 60%. Στις 19:00 αναμένεται τo πρώτο αποτέλεσμα των exit polls, ενώ αρκετά νωρίς, περίπου στις 20:30 αναμένεται και το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα, καθώς σε όλα τα εκλογικά τμήματα υπάρχει tablet, όπου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα μεταφέρουν άμεσα την εικόνα των αποτελεσμάτων στο υπουγείο Εσωτερικών.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι πολίτες θα γνωρίζουν τα τελικά αποτελέσματα για το 80% της επικράτειας περίπου στις 21:30, μέσω του συστήματος SRT.

Μπορείτε να μάθετε που ψηφίζετε εδώ. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε ένα αναλυτικό αφιέρωμα για το πως είχαν ψηφίσει οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες το 2019, εδώ.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ