Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Φωτορεπορτάζ Από Την Πρόσφατη Προεκλογική Συγκέντρωση Του Στέφανου Ξεκαλάκη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φωτορεπορτάζ Από Την Πρόσφατη Προεκλογική Συγκέντρωση Του Στέφανου Ξεκαλάκη Στην Ηλιούπολη

Μια προεκλογική συγκέντρωση με παλμό και μεγάλη ανταπόκριση των Ηλιουπολιτών διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτης του ΠΑΣΟΚ στον Β3′ νότιο τομέα, Στέφανος Ξεκαλάκης.

Φίλοι και υποστηρικτές του δραστήριου πολιτικού πλημμύρισαν το θέατρο του μουσείου εθνικής αντίστασης στην Ηλιούπολη, στηρίζοντας τον αγώνα του κ. Ξεκαλάκη, με τον ίδιο να εκφράζει από μικροφώνου τη βεβαιότητα πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι ενισχυμένο και θα αποτελέσει ισχυρό θεσμικό αντίβαρο στις πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Ξεκαλάκης είναι πρωτοεμφανιζόμενος ως υποψήφιος βουλευτής στον νότιο τομέα, έχει μεγάλη πείρα από την επιστημονική του ενασχόληση στον ιδιωτικό τομέα και θεωρείται ένα από τα διαρκώς ανερχόμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Ηλιοτυπία».

346794664 1175114597217239 6061865581350645941 n Φωτορεπορτάζ Από Την Πρόσφατη Προεκλογική Συγκέντρωση Του Στέφανου Ξεκαλάκη Στην Ηλιούπολη

Από τους αιρετούς της πόλης παρόντες ήταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Δημήτρης Ευαγγέλου και Στάθης Ψυρρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Γεωργάκης και Γιάννης Αντζινάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούρης και Κωστής Παπαδόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κεφαλάς.

Το Βιογραφικό Του Στέφανου Ξεκαλάκη

Κατάγεται από το Ρέθυμνο, με το οποίο διατηρεί ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, αφού και οι δύο του γονείς γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί, ο πατέρας του Μιχάλης στη Μέση Ρεθύμνης και η μητέρα του Μαρία στην Κοξαρέ Αγίου Βασιλείου. Από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, συνέχισε στη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή, για να επιστρέψει στου Ζωγράφου και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. με MSc στη Διακυβέρνηση & Δημόσιες Πολιτικές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Εργάζεται από το 2001, έχοντας ως βασικό τομέα επαγγελματικής δραστηριοποίησης τις τοπογραφικές μελέτες, τα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών και την ανάπτυξη ακινήτων. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά του χρόνια και διετέλεσε Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ε.Μ.Π. την περίοδο 1998-99. Μέλος της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών, εξελέγη πρώτη φορά μέλος της Διοίκησης του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών το 2003 και επανεκλέχτηκε, διαδοχικά, στις επόμενες πέντε εκλογικές αναμετρήσεις, μέχρι και την εκλογική διαδικασία του 2013. Διετέλεσε για δυο συνεχείς θητείες Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. την περίοδο 2009-11 και 2011-13, θέση από την οποία αποχώρησε κατ’ επιλογή, μετά την επανεκλογή του το 2013, υιοθετώντας έμπρακτα τη λογική των θητειών, που συνεπάγεται το, σε εύλογο χρόνο, κλείσιμο του κύκλου δραστηριοποίησης σε ένα συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο, και στηρίζοντας την επιλογή της ανανέωσης και εναλλαγής των προσώπων στις θέσεις ευθύνης. Το 2013 εκλέχτηκε στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε. και ανέλαβε Επιμελητής της Επιστημονικής Επιτροπής Α.Τ.Μ. μέχρι και το 2016.

346296033 1660871974424291 1418579225255432617 n Φωτορεπορτάζ Από Την Πρόσφατη Προεκλογική Συγκέντρωση Του Στέφανου Ξεκαλάκη Στην Ηλιούπολη

Διετέλεσε μέλος των Γραμματειών των Τομέων Επιστημόνων και Υποδομών & Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, ενώ την περίοδο 2010 – 2012 ήμουν Γραμματέας του Τομέα Μαζικών Χώρων. Από το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2013, είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Το 2015 έγινε αποδέκτης της μεγαλύτερης τιμής της οποίας μπορεί να τύχει ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχτηκε Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος. Κατά την περίοδο της θητείας του (2015-19), έδωσε μεγάλη έμφαση στη θεσμική λειτουργία του Πολιτικού Φορέα και στην οργανωτική του ανασυγκρότηση, με στόχο τη δημιουργία ενός δημοκρατικού, συμμετοχικού κόμματος μελών. Το 2019 εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επανεξελέγη τρίτος στην Κεντρική Επιτροπή και στη συνέχεια πρώτος στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Αμειβόμενων Αθλητών Πετοσφαίρισης ΠΑΟ, μέλος της Διεπιστημονικής Επιτροπής για θέματα σύνταξης και λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου, ενώ έχει υπάρξει και εισηγητής σε πλειάδα επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων στα επιστημονικά πεδία του Α.Τ.Μ.

https://iliotypia.gr/stefanos-ksekalakis-synenteyksi/

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ