Facebook Pixel

Τοπικα

Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3′ Νότιο Τομέα – Τα Βιογραφικά Τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3′ Νότιο Τομέα – Τα Βιογραφικά Τους

Ένα μόλις 24ωρο μας χωρίζει από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου, με τα κόμματα να έχουν ολοκληρώσει τις προκλογικές τους εκστρατείες από την Παρασκευή το βράδυ.

Μεταξύ των κομμάτων που συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές είναι και το ΚΚΕ που σε αυτές τις εκλογές «κατεβάζει» 23 υποψήφιους βουλευτές στον Β3′ νότιο τομέα, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και η Ηλιούπολη. Το ilioupolinews.gr παρουσιάζει τα σύντομα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ.

Aktipis Dimitris Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Ακτύπης Δηµήτρης

Καθηγητής Πληροφορικής στην Δηµόσια Εκπαίδευση, µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου της ΟΛΜΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ. Γεννήθηκε  στην Αθήνα και µένει στη Γλυφάδα. Σπούδασε στο τµήµα Πληροφορικής του πρώην ΤΕΙ Αθήνας και συνέχισε τις µεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήµιο Πειραιά, στην Ηλεκτρονική Μάθηση.


Anagnostou Giannis Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Αναγνώστου Γιάννης

Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόµων και Εργαζοµένων στα Δοµικά Υλικά και τις Κατασκευές Αττικής, αντιπρόεδρος στην Οµοσπονδία Οικοδόµων Ελλάδας. Ζει µόνιµα στην περιοχή του Ζωγράφου εδώ και 30 χρόνια. Είναι απόφοιτος του εσπερινού Τ.Ε.Ε. Ζωγράφου και από µικρή ηλικία εργάζεται στην οικοδοµή. Υπήρξε µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου Αθήνας από το 2018 έως και το τελευταίο συνέδριό του, τον Φλεβάρη του 2023.


Balabani Stella Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Βαλαβάνη Στέλλα

Πρόεδρος της Οµοσπονδίας Γονέων και Κηδεµόνων Περιφέρειας Αττικής και Εκπρόσωπος Τύπου του Διοικητικού Συµβουλίου της Ανώτατης Συνοµοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ). Διετέλεσε δηµοτική σύµβουλος µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήµο Μοσχάτου-Ταύρου από το 1998 έως το 2019. Από το 2019 έως και σήµερα είναι περιφερειακή σύµβουλος Αττικής µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Georgopoulou Kanella e1684589494511 Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Γεωργοπούλου Κανέλλα

Δηµοτική σύµβουλος µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Καισαριανή. Διετέλεσε Αντιδήµαρχος Καισαριανής από το 2015 έως το 2019. Είναι µητέρα τριών παιδιών και δραστηριοποιείται στο γονεϊκό κίνηµα. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κοµµατικής Οργάνωσης Αττικής και Γραµµατέας της Τοµεακής Επιτροπής Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ.


Dabanelos Antonis Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Δαβανέλος Αντώνης

Συνταξιούχος της Ολυµπιακής Αεροπορίας. Μεγάλωσε στον Βύρωνα και τώρα κατοικεί στη Νέα Σµύρνη. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βύρωνα, σπούδασε στο Νοµικό τµήµα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το µεγαλύτερο µέρος της επαγγελµατικής του διαδροµής το διένυσε στην Ολυµπιακή Αεροπορία. Τον Σεπτέµβριο του 2009 απολύθηκε µαζί µε όλο το τακτικό και εποχικό προσωπικό. Υπήρξε µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2013, διαφωνώντας πλήρως µε την πολιτική του. Από το 2018 συντάχτηκε µε το ΚΚΕ και έκτοτε συµπορεύεται αγωνιστικά µαζί του. Είναι µέλος της Γραµµατείας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) Νέας Σµύρνης.


Dimou Giota Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Δήµου Γιώτα

Δηµοτική σύµβουλος µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήµο Αγίου Δηµητρίου από το 2011. Μεγάλωσε και ζει στον Άγιο Δηµήτριο Αττικής. Είναι απόφοιτος του Βιολογικού Τµήµατος του Πανεπιστηµίου Πατρών. Εργάζεται σε εταιρεία κλινικών ερευνών και παροχής υπηρεσιών στον κλάδο του φαρµάκου ως επιστηµονική σύµβουλος. Δραστηριοποιείται στο κίνηµα από τα µαθητικά της χρόνια.


Digeni Semina e1684589891451 Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Διγενή Σεµίνα

Δηµοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήµες στο Πανεπιστήµιο της Σιένα και Ηλεκτρονική Δηµοσιογραφία στη Ρώµη. Υπήρξε µέλος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας STAMPA ESTERA. Εργάστηκε ως ελεύθερη ρεπόρτερ και αρθρογράφος σε πολλές εφηµερίδες, ραδιοφωνικούς σταθµούς και περιοδικά. Υπήρξε αρχισυντάκτρια, project manager, σκηνοθέτρια, εµπνεύστρια πολλών τηλεοπτικών projects που σηµείωσαν µεγάλη επιτυχία και παρουσιάστρια δεκάδων εκποµπών στην δηµόσια και ιδιωτική τηλεόραση από το 1982 µέχρι το 2009. Διετέλεσε Διευθύντρια Προγράµµατος του τηλεοπτικού σταθµού ALPHA, Σύµβουλος Προγράµµατος στην ΕΡΤ, Σύµβουλος Πολιτισµού του Δηµάρχου Πατρέων και παραγωγός ντοκιµαντέρ σε πολλές χώρες. Έχει βραβευτεί µε 19 βραβεία για το έργο της στην ελληνική τηλεόραση και δηµοσιογραφία. Σήµερα διευθύνει το θεατρικό site onlytheater.gr, αρθρογραφεί στον Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου, δηµιουργεί podcasts για το site Real.gr. Έχει συγγράψει πέντε βιβλία.


Eleutheriadou Eirini Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Ελευθεριάδου Ειρήνη (Ρούλα)

Γεννήθηκε στην Τασκένδη της Δηµοκρατίας του Ουζµπεκιστάν της πρώην Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δηµοκρατιών (ΕΣΣΔ), από γονείς αντάρτες του Δηµοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ),που βρέθηκαν στην πολιτική προσφυγιά. Το 1973 αποφοίτησε από το Τµήµα Στοµατολογίας της Ιατρικής Σχολής της Τασκένδης. Εργάστηκε σε παιδιατρική οδοντιατρική πολυκλινική µέχρι το 1976, όταν και επαναπατρίσθηκε στην Ελλάδα. Δούλεψε µέχρι το 2011 στο ιατρείο της σαν χειρουργός οδοντίατρος, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Από το 2003 µέχρι το 2007 ήταν µέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ).  Είναι µέλος του Γενικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δηµοκρατικού Στρατού Ελλάδας  (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ). Ήταν δηµοτική σύµβουλος µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Καλλιθέα µέχρι το 2019. Είναι µέλος του Συλλόγου «Εµείς που σπουδάσαµε στο Σοσιαλισµό». Από το 2009 είναι πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισµού Ποντίων Αθηνών (ΚΟΠΑ)


Kalampalikis Thanasis Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Καλαµπαλίκης Θανάσης

Πρόεδρος της Οµοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωµατείων Αττικής (Ο.Β.Σ.Α). Γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Άγιο Δηµήτριο Αττικής. Φοίτησε στο Τµήµα Λογιστικής του πρώην ΤΕΙ Πειραιά. Διατηρεί οικογενειακή εµπορική επιχείρηση στην Αργυρούπολη και τον Άγιο Δηµήτριο.


Kalogeris Nikolaos Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Καλογερής Νικόλαος

Επιµελητής Ενδοκρινολογίας στο Τµήµα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισµού, Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκοµείου Αθηνών Γ.Ν.Α «Κοργιαλεένειο Μπενάκειο Ε.Ε.Σ». Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη. Το 1998 αποφοίτησε από τη σχολή Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και το 2004 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών(ΕΚΠΑ). Είναι µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Σωµατείου Εργαζοµένων του Ερυθρού Σταυρού.


Karavidas Andreas Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Καραβίδας Ανδρέας

Δηµοτικός σύµβουλος στον Δήµο Ζωγράφου µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από το 2010, εκλεγµένος στη ΓΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήµων Αττικής. Γεννήθηκε, µεγάλωσε και ζει στου Ζωγράφου. Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συµβουλίου του ΝΠΔΔ-  Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Σπούδασε στη Σόφια της Βουλγαρίας στην Εθνική Γυµναστική Ακαδηµία και τη σχολή Κινησιοθεραπείας. Διετέλεσε πρόεδρος  της Οργάνωσης Ελλήνων Φοιτητών Σόφιας. Εν ενεργεία παίχτης Βόλεϊ κατηγορίας VINTAGE µε την οµάδα ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.


Katsotis Xristos Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Κατσώτης Χρήστος

Εκλέγεται βουλευτής του Νότιου Τοµέα Αθηνών από το 2012. Είναι µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Εργάστηκε ως Ξενοδοχοϋπάλληλος και υπήρξε πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων στο Λαγονήσι Grand resort και του κλαδικού Σωµατείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Αττικής, καθώς και µέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Επισιτισµού- Τουρισµού. Διετέλεσε από το 1993 έως το 2013 µέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, από το 2007 έως το 2017 µέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και Γενικός Γραµµατέας του από το 2007-2013. Υπήρξε επίσης µέλος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ ως εκπρόσωπος των εργαζοµένων. Είναι µέλος της Γραµµατείας του ΠΑΜΕ.


Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Κορωνάκος Αλέξανδρος

Υποπλοίαρχος ΠΝ ε.α. Γεννήθηκε στον Βύρωνα Αττικής. Τα πρώτα χρόνια του έζησε στο Παγκράτι, ενώ τα παιδικά, εφηβικά και τα νεανικά του χρόνια στην Καλλιθέα. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι κάτοικος Αλίµου. Κατατάχτηκε στην Σχολή Μονίµων Υπαξιωµατικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) το 1983 και παρέµεινε στο Πολεµικό Ναυτικό για 28 χρόνια, έως το 2011 όπου και αποστρατεύτηκε. Έχει εργαστεί εποχιακά ως ξενοδοχοϋπάλληλος στη Μυτιλήνη και την Κύπρο και τελευταία απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση- καφέ στην περιοχή της Καλλιθέας.


Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Μπουγάς Αλέξανδρος

Μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τµήµα Πολιτικής Επιστήµης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήµιο όπου και  δραστηριοποιούνταν συνδικαλιστικά ως µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του φοιτητικού συλλόγου. Μέχρι πρόσφατα ήταν µέλος του Κεντρικού Συµβουλίου της ΚΝΕ και πλέον είναι µέλος της Επιτροπής Οικονοµικού Ελέγχου της Κοµµατικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.


Orkopoulos Paulos Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Ορκόπουλος Παύλος

Ηθοποιός του θεάτρου, του κινηµατογράφου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στην Κόρινθο. Έχει συµµετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις προηγούµενες βουλευτικές εκλογές.


Pla Karidi Danai Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Πλα-Καρύδη Δανάη

Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διπλωµατούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Μεγάλωσε στον Περισσό και ζει στου Ζωγράφου. Εργάζεται ως µεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» στους τοµείς της Τεχνητής Νοηµοσύνης, των Γράφων Γνώσης και της Ιδιωτικότητας. Είναι πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συλλόγων Εργαζοµένων σε Ερευνητικά Ιδρύµατα Ιδιωτικού Δικαίου και  της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδας.


Saridakis Manos Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Σαριδάκης Μάνος

Κύριος Ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Διδάκτωρ Θεωρητικής Φυσικής. Έχει εργαστεί ως µεταδιδακτορικός ερευνητής και επισκέπτης Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στη Γαλλία (Saclay, IAP), στις ΗΠΑ (Baylor U.), στη Χιλή (PUCV) και στην Κίνα (Tsing Hua, USTC). Έχει δηµοσιεύσει περισσότερες από 250 ερευνητικές εργασίες µε µεγάλη διεθνή αναγνώριση και έχει συγγράψει 5 βιβλία. Είναι µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου των Ερευνητών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών, των Επιστηµονικών Συλλόγων Αστρονοµίας Αστροφυσικής, Βαρύτητας και Κοσµολογίας, και Φυσικής Υψηλών Ενεργειών. Είναι, επίσης, µέλος του Εθνικού Συµβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μοσχάτου-Ταύρου.


Stefanidi Elpida Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Στεφανίδη Ελπίδα (Νάντια)

Εργάζεται σε εταιρία νέων τεχνολογιών ως µηχανικός λογισµικού. Είναι µέλος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών-Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ). Γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες οµογενείς του Πόντου, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Μεγάλωσε και ζει στην Καλλιθέα Αττικής. Είναι µέλος του Καλλιτεχνικού Οργανισµού Ποντίων Αθηνών (Κ.Ο.Π.Α). Δραστηριοποιήθηκε από νεαρή ηλικία στο φοιτητικό κίνηµα και στη συνέχεια συµµετέχει στους αγώνες του συνδικαλιστικού και του γυναικείου ριζοσπαστικού κινήµατος.


Tzokas Spiros Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Τζόκας Σπύρος

Πανεπιστηµιακός και Συγγραφέας. Γεννήθηκε και ζει στην Καισαριανή.  Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Κάτοχος DEA και διδακτορικού τίτλου.  Έχει διδάξει στο ΕΚΠΑ, στο Πανεπιστήµιο  Θεσσαλίας  και στο  Τµήµα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Πειραιώς. Συγγραφέας 12 επιστηµονικών µονογραφιών µε βραβεύσεις  και λογοτεχνικών έργων που µεταφέρθηκαν στο θέατρο και στον κινηµατογράφο. Διετέλεσε Δήµαρχος Καισαριανής από το  2010 ως το 2014. Ήταν µέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας) και µέλος του Κογκρέσου Δήµων και Περιφερειών της Ευρώπης. Το 2014 εκλέχθηκε Αντιπεριφερειάρχης Αττικής. Ήταν µέλος του Δ.Σ της Ένωσης  Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).


Tsekouras Gerasimos Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Τσεκούρας Γεράσιµος (Μάκης)

Πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωµατείου Εργαζοµένων στην Πράκτικερ Ελλάς. Είναι µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Συλλόγου Εµποροϋπαλλήλων Αθήνας και του ΔΣ της Οµοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Γεννήθηκε στο Περιθώρι Αιτολοκαρνανίας. Εργάζεται ως χειριστής κλαρκ σε κατάστηµα της εταιρείας Πράκτικερ Ελλάς και κατοικεί στην Αργυρούπολη. 


Fakarou Lemonia Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Φακάρου Λεµονιά

Ψυχολόγος, πτυχιούχος των τµηµάτων Ψυχολογίας και Πολιτικής Επιστήµης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστηµίου, µε µεταπτυχιακό στο Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις. Εργάστηκε από το 2002 στο πρόγραµµα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήµου Ευδήλου Ικαρίας και από το 2006 έως σήµερα εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ (ΝΟΣΤΟΣ και ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ). Είναι µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Συλλόγου Εργαζοµένων ΚΕΘΕΑ και της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας Εργαζοµένων ΚΕΘΕΑ. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο, όπου δραστηριοποιείται στο γονεϊκό κίνηµα.


Xaliou Eythimia Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Του ΚΚΕ Στον Β3' Νότιο Τομέα - Τα Βιογραφικά Τους

Χαλιού Ευθυµία (Έφη)

Πρόεδρος του κλαδικού Σωµατείου Χρηµατοπιστωτικού Αττικής, µέλος του Προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας και του Γενικού Συµβουλίου της Οµοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ). Γεννήθηκε στο συνοικισµό της ΛΑΡΚΟ, καθώς ο πατέρας της ήταν εργάτης στο εργοστάσιο της Λάρυµνας. Είναι κάτοικος Παλαιού Φαλήρου. Σπούδασε Βιβλιοθηκονοµία-Αρχειονοµία στο πρώην ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται από το 2002 στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ