Facebook Pixel

Δημοτικα

Προεκλογικό Βίντεο Με Αιχμές Προς Τη Δημοτική Αρχή Στην Ηλιούπολη Από Τον Τάκη Θεοδωρικάκο (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προεκλογικό Βίντεο Με Αιχμές Προς Τη Δημοτική Αρχή Στην Ηλιούπολη Από Τον Τάκη Θεοδωρικάκο (VIDEO)

Βολές προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, σε προεκλογικό βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής στον Β3′ νότιο τομέα, ανέφερε πως σε όλη του την κυβερνητική θητεία «βρέθηκε δίπλα στους πολίτες της Ηλιούπολης», κατηγορώντας τη δημοτική αρχή πως δεν έδειξε ανάλογο πνεύμα συνεργασίας. «Βρέθηκα δίπλα στους πολίτες της Ηλιούπολης και ως υπουργός Εσωτερικών και ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παρά το ότι η δημοτική αρχή δεν έδειξε ανάλογη διάθεση συνεργασίας», αναφέρει ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ στο βιντεο του, αναφέροντας τα έργα που έχουν εγκριθεί από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στην Ηλιούπολη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος με 20 άτομα.

YouTube video

Παρά τα λεγόμενα του υπουργού, ωστόσο, το Αστυνομικό τμήμα της πόλης και το τμήμα ασφαλείας της πόλης αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης και εξοπλισμού με ευθύνη του Υπουργείου. Χαρακτηριστικό είναι πως το ασανσέρ στο αστυνομικό τμήμα δεν λειτουργεί εδώ και 40 ημέρες, ταλαιπωρώντας καθημερινά δεκάδες ηλικιωμένους. Παρά τις διαρκείς οχλήσεις του τμήματος προς το υπουργείο, δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα για την αποκατάσταση της βλάβης.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί του τμήματος, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές δυσκολίες ακόμα και από την ίδια τους την τσέπη, υπερβάλλοντας εαυτόν στην υπηρεσία τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ