Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκκληση Του Δημάρχου Ηλιούπολης Για Περιορισμό Των Μετακινήσεων – Μάχη Των Συνεργείων Σε Όλη Την Πόλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκκληση Του Δημάρχου Ηλιούπολης Για Περιορισμό Των Μετακινήσεων – Μάχη Των Συνεργείων Σε Όλη Την Πόλη

Έκκληση προς όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης να περιοριορίσουν τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν ασφαλείς απευθύνει μέσα από μήνυμα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης, μέσα από ανακοίνωση που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τους συμπολίτες του να παραμείνουν ασφαλείς στο σπίτι τους και να ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.

«Παρά το ότι επιχειρούν και θα συνεχίσουν να επιχειρούν στην πόλη 5 δημοτικά ειδικά οχήματα για τον καθαρισμό των δρόμων και ρίψεις αλατιού, οι δρόμοι παραμένουν ιδιαίτερα ολισθηροί και επικίνδυνοι, λόγω της χιονόπτωσης και της χαμηλής θερμοκρασίας.Όλες οι δυνάμεις του Δήμου μας βρίσκονται σε εγρήγορση και επιχειρούν για την αντιμετώπιση του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου» τονίζει στην ανάρτηση του ο Γιώργος Χατζηδάκης.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούνται έντονα προβλήματα σε όλη την πόλη, με τους κεντρικού οδικούς άξονες να είναι κλειστοί λόγω της σφοδρότητας της χιονόπτωσης. Προβλήματα σημειώνονται και την Κατεχάκη, ενώ στο ύψος του κοιμητηρίου σημειώθηκαν μικροατυχήματα.

Υπενθυμίζεται πως με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα καθώς και αύριο Τρίτη 25/1.

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενημερωθείτε από το viber group της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ