Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλειστοί Οι Κεντρικοί Οδικοί Άξονες Της Ηλιούπολης – Έκκληση Του Δημάρχου Για Περιορισμό Των Μετακινήσεων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κλειστοί Οι Κεντρικοί Οδικοί Άξονες Της Ηλιούπολης – Έκκληση Του Δημάρχου Για Περιορισμό Των Μετακινήσεων

Τεράστια προβλήματα επικρατούν αυτή την ώρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Ηλιούπολης, με τα συνεργεία του Δήμου να δίνουν μάχη για να κρατηθούν ανοικτοί τουλάχιστον οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόσβαση στην κεντρική πλατεία είναι εξαιρετικά δύσκολη, με τα ειδικά μηχανήματα του Δήμου να περνούν διαρκώς από όλους τους δρόμους πέριξ του κέντρου αφαιρώντας το χιόνι από το οδόστρωμα. Εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στις λεωφόρους Σοφοκλή Βενιζέλου, Ειρήνης, Μαρίνου Αντύπα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Πρωτόπαππα, Παπανδρέου και Δημοκρατίας.

Δήμαρχος Ηλιούπολης: Απευθύνω Έκκληση Στους Κατοίκους Να Μείνουν Σπίτι

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τους πολίτες να παραμείνουν ασφαλείς εντός των σπιτιών τους, ματαιώνοντας κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητές συμπολίτισσες,Απευθύνω έκκληση σε όλους σας, να παραμείνετε ασφαλείς στα σπίτια σας και να μη μετακινείστε, είτε με αυτοκίνητο είτε με τα πόδια, εκτός αν υπάρχει σοβαρότατος λόγος.Για την ασφαλή κατά το δυνατόν μετακίνησή σας με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε απαραίτητα τις ειδικές αλυσίδες χιονιού.

Παρακαλούμε ακολουθείστε τις συμβουλές της Πολιτικής Προστασίας και των υπευθύνων και μη θέτετε την ασφάλεια και τη ζωή, τη δική σας και των άλλων, σε κίνδυνο. Παρά το ότι επιχειρούν και θα συνεχίσουν να επιχειρούν στην πόλη 5 δημοτικά ειδικά οχήματα για τον καθαρισμό των δρόμων και ρίψεις αλατιού, οι δρόμοι παραμένουν ιδιαίτερα ολισθηροί και επικίνδυνοι, λόγω της χιονόπτωσης και της χαμηλής θερμοκρασίας.

Όλες οι δυνάμεις του Δήμου μας βρίσκονται σε εγρήγορση και επιχειρούν για την αντιμετώπιση του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου.Σας καλώ να μειώσετε τις μετακινήσεις σας και να προσέχετε πάρα πολύ, για να περάσει κι αυτή η δοκιμασία χωρίς κινδύνους και απώλειες»

Υπενθυμίζεται πως με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα καθώς και αύριο Τρίτη 25/1.

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενημερωθείτε από το viber group της πόλης.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Κλειστοί Οι Κεντρικοί Οδικοί Άξονες Της Ηλιούπολης – Έκκληση Του Δημάρχου Για Περιορισμό Των Μετακινήσεων
  1. Ο/Η Φωτελογλου Ιάσων λέει:

    ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΈΧΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΆΞΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!! ΈΧΩ ΣΤΕΊΛΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΕΔΗΕ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΤΈΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΈΝΑ ΚΑΛΏΔΙΑ ΠΟΥ ΈΚΟΨΕ ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΠΆΡΑ ΜΟΝΟ ΈΝΑ ΤΡΑΚΤΈΡ ΠΈΡΑΣΕ Κ ΚΑΘΆΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ!!!!! ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗΣ

  2. Ο/Η Γεώργιος Μαζαράκος λέει:

    Ανάγκη να σταλεί μηχάνημα καθαρισμού στην β είσοδο Ηλιούπολης στον παράδρομο Λ. Βουλιαγμένης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ