Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ισχυρή Χιονόπτωση Στην Ηλιούπολη – Σε Επιφυλακή Ο Δήμος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ισχυρή Χιονόπτωση Στην Ηλιούπολη – Σε Επιφυλακή Ο Δήμος

Έντονη χιονόπτωση παρατηρείται από το πρωί της Δευτέρας 24/1 στην Ηλιούπολη, με το χιόνι να γίνεται όλο και πιο πυκνό όσο περνά η ώρα.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν τις μεσημβρινές ώρες έως και τα ξημερώματα της Τρίτης, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν κάτω από το μηδέν στην πόλη. Ο δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε ολονύχτια επιφυλακή από χθες, με το προσωπικό να βρίσκεται σε ετοιμότητα υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Ήδη από χθες βράδυ έγιναν ρίψεις αλατιού σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, καθώς και σε δυσπρόσιτα σημεία στα αστυνομικά και στην Αγία Μαρίνα.

Hδη μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να τους κρατήσουν ανοικτούς, καθώς η πρώτη στρώση χιονιού έχει αρχίσει να καλύπτει το οδόστρωμα.

Χθες Κυριακή, ο Δήμος διέθεσε πάνω από 7 τόνους αλατιού στους κατοίκους σε 4 σημεία της πόλης, ενώ και απόψε οι εθελοντές του Δήμου καθώς και οι εθελοντές της ΕΟΔΠΗ θα βρίσκονται σε επαγρύπνηση για ο,τιδήποτε χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται πως με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα καθώς και αύριο Τρίτη 25/1.

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενημερωθείτε από το viber group της πόλης.

272256551 10222253317270026 39652286706717591 n Ισχυρή Χιονόπτωση Στην Ηλιούπολη - Σε Επιφυλακή Ο Δήμος

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ