Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σεφτελής: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Διέθεσε 7 Τόνους Αλατιού Στους Κατοίκους»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σεφτελής: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Διέθεσε 7 Τόνους Αλατιού Στους Κατοίκους»

Ενημέρωση σχετικά με τη διάθεση αλατιού στους κατοίκους της πόλης δημοσίευσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος, λόγω της αυξημένης ζήτησης, τα συνεργεία του δήμου χρειάστηκε να ανατροφοδοτήσουν τα σημεία διανομής 2 και 3 φορές, με τον συνολικό όγκο αλατιού να ξεπερνά τους 7 τόνους. Ο κ. Σεφτελής καλεί τους πολίτες να προμηθεύονται αλάτι με σύνεση, καθώς παρατηρήθηκε το φαινόμενο κάποιοι συμπολίτες μας να προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες, στερώντας τη δυνατότητα από τους υπόλοιπους να προμηθευτούν έστω μια μικρή ποσότητα.

Ο Δήμος είναι σε απόλυτη επιφυλακή ενόψει της επιδείνωσης του καιρού, ενώ σύμφωνα με τις μετωρολογικές προβλέψεις η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι οι ημέρες που θα εκδηλωθούν τα εντονότερα καιρικά φαινόμενα. Ήδη έχει αποφασιστεί το κλείσιμο των σχολείων για δύο ημέρες, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ