Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προβλήματα Λόγω Της Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη – Mετ’ Εμποδίων Η Κίνηση Των Οχημάτων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβλήματα Λόγω Της Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη – Mετ’ Εμποδίων Η Κίνηση Των Οχημάτων

Έντονα προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στην Ηλιούπολη λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» και του χιονιά που επελαύνει σε όλο το λεκανοπέδιο.

Τα συνεργεία του Δήμου έδωσαν ολονύχτια μάχη για να κρατήσουν ανοικτούς τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης με εκτεταμένες ρίψεις αλατιού ωστόσο σε αρκετά στενά στα Αστυνομικά και στην Αγία Μαρίνα οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας η πρόσβαση στην άνοδο της Κατεχάκη είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ σε όλη την πόλη τα οχημάτα κινούνται με «βήμα σημειωτόν». Εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται επι ποδός σε όλη την έκταση της πόλης, ανοίγοντας διαρκώς τους κεντρικούς οδικούς άξονες προκειμένου να διεξάγονται απρόσκοπτα οι απαραίτητες μετακινήσεις.

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται και στα Αστυνομικά και συγκεκριμένα στην οδό 2ας Μεραρχίας, όπου η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είναι μεγάλη και τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί. Παρόμοι προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Αναστάσεως και Αρχιμήδους, με τους πολίτες να έχουν έντονα παράπονα από την προετοιμασία του Δήμου, καθώς η πρόσβαση στον δρόμο είναι αδύνατη.

Συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στον δρόμο προκειμένου να προσφέρουν μετακίνηση σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας και να βοηθήσουν όπου χρειάζεται.

Υπενθυμίζεται πως με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα καθώς και αύριο Τρίτη 25/1.

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενημερωθείτε από το viber group της πόλης.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προβλήματα Λόγω Της Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη – Mετ’ Εμποδίων Η Κίνηση Των Οχημάτων
  1. Ο/Η Στάθης φασιανης λέει:

    Στην κάτω Ηλιούπολη Αθηναδωρου να περάσει το εκχιονιστικο οι δρόμοι δεν περνάνε θέλει καθάρισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ