Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εγκαίνια Στο Ανακαινισμένο Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης Με Τον Δήμαρχο Να… Σκοράρει (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εγκαίνια Στο Ανακαινισμένο Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης Με Τον Δήμαρχο Να… Σκοράρει (ΦΩΤΟ)

Και επίσημα ξεκίνησε η νέα σεζόν για τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ηλιούπολη και των άλλων αθλητικών σωματείων που φιλοξενούνται στο Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης.

Πριν λίγες εβδομάδες, στο Δ’ Αθλητικό Κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών, καθώς τοποθετήθηκε νέος, σύγχρονος συνθετικός χλοοτάπητας, νέα τέρματα και δίχτυα, ενώ ανακαινίστηκαν πλήρως και τα αποδυτήρια που φιλοξενούν τις ακαδημίες. Στις εγκαταστάσεις βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, μαζί με στενούς του συνεργάτες στην τελετή έναρξης της νέας σεζόν, ευχόμενος «καλή αρχή» σε γονείς και μικρούς αθλητές.

Mαζί με τον Δήμαρχο βρίσκονταν στο γήπεδο ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος, οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι κ. Αλεξάνδρα Αμπελάκια και Eλένη Λάμπου, καθώς και ο σύμβουλος του Δημάρχου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, Τάσος Παναγιώταρης.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκανε την «πρώτη σέντρα», σκοράροντας με μακρινό σουτ στη γωνία του τέρματος, καταχειροκροτούμενος από τα παιδιά των ακαδημιών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ