Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κώστας Ποτέας: «Ήρθε Η Ώρα Να Πάμε Την Ηλιούπολη Μπροστά» (ΦΩΤΟ)

Άκρως επιτυχημένη η προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κώστας Ποτέας: «Ήρθε Η Ώρα Να Πάμε Την Ηλιούπολη Μπροστά» (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Ποτέα στην Ηλιούπολη, με δεκάδες συμπολίτες μας να δίνουν το «παρών».

Ο Αγιομαρινιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος στις προσεχείς εκλογές συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ευσταθίου και την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» πραγματοποίησε την εκδήλωση του σε κεντρικό cafe της πλατείας Ανεξαρτησίας στην Ηλιούπολη, δίνοντας το δικό του μήνυμα λίγες ημέρες πριν την κάλπη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του «η πόλη μας έχει ανάγκη ανθρώπους με εμπειρία και γνώστη της περιοχής και όχι αιρετούς κλεισμένους στα γραφεία τους», δείχνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μέριμνα για τα ζητήματα της Αγίας Μαρίνας. «Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάμε την πόλη μας μπροστά και αυτό θα γίνει μόνο με τη διοίκηση του Τάσου Ευσταθίου», προσέθεσε ο κ. Ποτέας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες σε συμπόρευση ενόψει των εκλογών, προκειμένου «η Ηλιούπολη να βγει από το τέλμα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

kostas poteas 2 Κώστας Ποτέας: «Ήρθε Η Ώρα Να Πάμε Την Ηλιούπολη Μπροστά» (ΦΩΤΟ)
O Κώστας Ποτέας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Τάσο Ευσταθίου
kostas poteas 3 Κώστας Ποτέας: «Ήρθε Η Ώρα Να Πάμε Την Ηλιούπολη Μπροστά» (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ