Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Ασφυκτικά Γεμάτο Το Αναψυκτήριο Στην Εκδήλωση Του Μαρίνου Μπασούρη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ασφυκτικά Γεμάτο Το Αναψυκτήριο Στην Εκδήλωση Του Μαρίνου Μπασούρη (ΦΩΤΟ)

Δεν έπεφτε καρφίτσα στην προεκλογική εκδήλωση του δημοτικού συμβούλου Μαρίνου Μπασούρη, με 350 άτομα να κατακλύζουν το δημοτικό αναψυκτήριο της Ηλιούπολης.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από φίλους και υποστηρικτές του νεαρού αιρετού, ο οποίος συμπορεύευαι με τον Δημήτρη Ευαγγέλου και την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», με τον ίδιο να δίνει «μήνυμα νίκης» στις προσεχείς εκλογές. Η εκδήλωση είχε παλμό και δυναμικότητα, ενώ με τα θερμότερα λόγια μίλησαν για τον κ. Μπασούρη ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της πόλης Θανάσης Μπίρλης.

Μάλιστα, κατά τον χαιρετισμό του κ. Μπίρλη, ο ίδιος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην βοήθεια που του έχει δώσει ο νεαρός αιρετός του Δήμου, αναφέροντας: «Στον Μαρίνο ξέρω πως θα βρω έναν πραγματικό φίλο που μου στάθηκε στα δύσκολα και ξέρω πως μπορώ να απευθυνθώ σε εκείνον για ο,τιδήποτε θελήσω γιατί είναι ειλικρινής και τίμιος».

Στην τοποθέτησή του, ο Μαρίνος Μπασούρης αναφέρθηκε στην πολιτική του διαδρομή και στην τρέχουσα δημοτική θητεία, αναφέροντας πως «στόχος του είναι να συνδράμει στη δημιουργία τοπικών πολιτικών με επίκεντρο τον πολίτη». «Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω και ξέρετε πως θα είμαι πάντα στο πλευρό σας στα προβλήματα της πόλης. Με τον Δημήτρη Ευαγγέλου πορευόμαστε μαζί πολιτικά γιατί μας ενώνουν οι ίδιες αξίες και οι ίδιοι σκοποί, δηλαδή τη σκληρή δουλειά και ο προγραμματισμός», ανέφερε ο κ. Μπασούρης, δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των πολιτών.

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Θα Φέρουμε Την Αλλαγή Στην Πόλη, Μακριά Από Το Παλιό Που Την Πληγώνει Τόσα Χρόνια»

Τον λόγο έλαβε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον Μαρίνο Μπασούρη για την στήριξή του στην προσπάθειά του, μιλώντας με εγκάρδια λόγια για εκείνον και την οικογένεια του. «Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Μαρίνο Μπασούρη για να γίνει καλύτερη» τόνισε ο κ. Ευαγγέλου, τονίζοντας πως «η νίκη στις εκλογές είναι δεδομένα και η πόλη θα αλλάξει σε πείσμα όσων την θέλουν δέσμια παλιών νοοτροπιών».

«Ο Μαρίνος επέλεξε έναν δρόμο δύσκολο: Όταν ανεξαρτητοποίηθηκε από την παράταξη που ήταν μέλος, δεν πήγε όπως όλοι οι άλλοι στη δημοτική αρχή για να εξασφαλίσει μια θέση και έναν μισθό. Αντίθετα, επέλεξε την ουσιαστική και γόνιμη αντιπολίτευση και βρισκόταν πάντα δίπλα στους πολίτες, στην κοινωνία. Αυτό πρεσβεύει και η παράταξή μας, τον δύσκολο δρόμο, αλλά τον δρόμο του ήθους, της συνέπειας και της δικαίωσης. Εμείς συνειδητά δεν συνεργαστήκαμε με το παλιό που ταλαιπωρεί την πόλη. Επιλέξαμε τον δρόμο της συνέπειας απέναντι στους πολίτες», κατέληξε ο κ. Ευαγγέλου.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ