Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Η Πόλη Βρίσκεται Στον Αυτόματο Πιλότο – Θα Κάνουμε Την Πραγματική Αλλαγή» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Η Πόλη Βρίσκεται Στον Αυτόματο Πιλότο – Θα Κάνουμε Την Πραγματική Αλλαγή» (VIDEO)

Μήνυμα «αλλαγής» στα δημοτικά πράγματα έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου με ένα νέο video που δημοσίευσε στα social media.

Το video περιέχει αποσπάσματα από τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη, η οποία συγκένρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων Ηλιουπολιτών. Όπως επισημαίνει ο κ. Ευαγγέλου «Τα τελευταία χρόνια όμως ο Δήμος μας έχει μείνει πίσω. Ένα αλισβερίσι θέσεων εξουσίας, με έγνοια μόνο για την καρέκλα! Και η πόλη στον αυτόματο πιλότο», επισημαίνοντας πως ο ίδιος και η ομάδα του θέλουν να κάνουν την πραγματική αλλαγή στην Ηλιούπολη.

Αγαπάω την πόλη μας και τους ανθρώπους της και γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό που χρειάζεται.Αντί να κάθομαι στην κερκίδα και να κρίνω, να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ εγώ ο ίδιος» αναφέρει ο κ. Ευαγγέλου, προσθέτοντας: «Η δύναμη αυτής της πόλης είμαστε εμείς. Οι κάτοικοί της. Και είναι στο δικό μας χέρι η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από μια παρέα ανήσυχων και ενεργών πολιτών να γίνει ένα κύμα που θα αλλάξει τα πάντα!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ