Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλίας Πανταζόπουλος: «Στόχος Μας Είναι Να Ενισχύσουμε Τα Σχολεία Και Τους Μαθητές Της Πόλης Μας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλίας Πανταζόπουλος: «Στόχος Μας Είναι Να Ενισχύσουμε Τα Σχολεία Και Τους Μαθητές Της Πόλης Μας»

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης. Εκλέγεται από το 2014 και έχει διατελέσει πρόεδρος του Σώματος, ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία και θεσμική αναγνώριση από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Είναι εκπαιδευτικός εδώ και 30 χρόνια, με υψηλή ειδίκευση και τεράστια εμπειρία στο αντικείμενό του, ενώ είναι άριστος γνώστης των ζητημάτων που άπτονται της παιδείας. Αυτός είναι και ο λόγος που τον ώθησε να είναι υποψήφιος με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και την παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη».

Η Εκπαίδευση Στο Επίκεντρο

Όπως ο ίδιος αναφέρει: «στόχος μου είναι -σε συνεργασία με τον Δήμαρχο- να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα δράσεων και δομών εντός του Δήμου που να βοηθά ουσιαστικά τους μαθητές, ενώ παράλληλα έχω συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση προγραμμάτων που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους πέραν των σχολικών μαθημάτων».

«Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στα παιδιά», συμπληρώνει ο κ. Πανταζόπουλος, ο οποίος έχει αποδείξει τις προθέσεις του στο παρελθόν, ιδρύοντας το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. «Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, επειδή είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, τίμιος, με εμπειρία και ικανότητες, ακούει τις άλλες προτάσεις και είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη της την έκταση», καταλήγει ο κ. Πανταζόπουλος.

(Από την εφημερίδα «Ηλιοτυπία»)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ