Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Η Οικογένεια Μου Είναι Το Στήριγμά Μου Στην Προσπάθεια Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Η Οικογένεια Μου Είναι Το Στήριγμά Μου Στην Προσπάθεια Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα συγκινητικό βίντεο με μια όμορφη οικογενειακή στιγμή από την εκδήλωσή του έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου, ευχαριστώντας δημόσια τη σύζυγό του.

Στο τέλος της μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην πλατεία Φλέμινγκ, ο Δημήτρης Ευαγγέλο διάβασε το μήνυμα που έγραψε η σύζυγός του την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, καλώντας την επάνω στη σκηνή. Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, καθώς και των παιδιών του, Θαναση και Κατερίνας Ευαγγέλου.

«Σε κάθε πρόκληση στη ζωή μου, έχω δίπλα μου τους δικούς μου ανθρώπους, τα παιδιά μου και την υπέροχη σύζυγό μου, την Πασχαλιά, που μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω. Στη μεγάλη μάχη που δίνουμε για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη μας, εκτός από την οικογένεια μου έχω δίπλα μου και όλους εσάς, τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες που θέλουν μια πιο όμορφη, πιο λειτουργική και πιο νοικοκυρεμένη πόλη! Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε!», είναι το μήνυμα που δημοσίευσε ο Δημήτρης Ευαγγέλου στο Facebook.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ