Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Μαζικότητα Και Παλμός Στην Προεκλογική Συγκέντρωση Του Τάσου Ευσταθίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Μαζικότητα Και Παλμός Στην Προεκλογική Συγκέντρωση Του Τάσου Ευσταθίου (ΦΩΤΟ)

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά» μίλησε στο -κατάμεστο από υποστηρικτές- θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, δίνοντας ισχυρό μήνυμα για την επόμενη μέρα στην Ηλιούπολη και εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η παράταξή του θα είναι η νικήτρια των εκλογών. «Ήρθε η ώρα να πάμε την πόλη μας μπροστά και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο με τη δική σας στήριξη» ανέφερε ο Τάσος Ευσταθίου, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

Βολές Κατά Της Δημοτικής Αρχής – «Ο Δήμαρχος Απέτυχε»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ευσταθίου κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για ολιγωρία και αδιαφορία, επισημαίνοντας μια σειρά από τομείς που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είναι στον αυτόματο πιλότο». «Η σημερινή δημοτική αρχή απέτυχε σχεδόν σε όλα», επεσήμανε ο κ. Ευσταθίου, κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές στους τομείς της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού και της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ο κ. Ευσταθίου ήταν αιχμηρός για το κομμάτι της καθαριότητας αναφέροντας: «Πριν λίγους μήνες ανεβήκαμε στις εγκαταστάσεις της καθαριότητας για να ακούσουμε τα προβλήματα και οι εργαζόμενοι είπαν την αλήθεια: εδώ και 4 χρόνια ο Δήμαρχος είναι ανύπαρκτος από την πόλη», ενώ παράλληλα ανέφερε πως επί δημαρχίας Χατζηδάκη «σχεδόν όλος ο δημοτικός στόλος βρίσκεται σε ακινησία». Όσο για τη δημοτική συγκοινωνία, ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» ανέφερε πως «η δημοτική αρχή την απαξίωσε πλήρως», ενώ δεσμεύτηκε για την άμεση επαναλειτουργία της με την ανάληψη καθηκόντων, στην αρχή του επόμενου έτους.

Για τον οδοφωτισμό, ο κ. Ευσταθίου επεσήμανε πως η δημοτική αρχή επιχείρησε να «παραπλανήσει το δημοτικό συμβούλιο με διάφορες μελέτες», κάνοντας σαφές πως «η παράταξη του δε θα επέτρεπε τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος», κατηγορώντας τη δημοτική αρχή πως επιχείρησε να υπερκοστολογήσει το έργο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι 71 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού σε ένθερμο κλίμα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Παρασκευάς Γιαννόπουλος και Σπύρος Λευθεριώτης και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ