Facebook Pixel

Δημοτικα

Δυναμική Προεκλογική Εκδήλωση Για Την Αλεξάνδρα Αμπελάκια-Χάλκου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυναμική Προεκλογική Εκδήλωση Για Την Αλεξάνδρα Αμπελάκια-Χάλκου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Ασφυκτικά γέμισε το Indigo Cafe στην Ηλιούπολη, με πάνω από 100 άτομα να στηρίζουν την υποψηφιότητα της Αλεξάνδρας Αμπελάκια-Χάλκου, η οποία στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη.

Η κ. Αμπελάκια είναι εκπαιδευτικός, με μεγάλη πείρα στο κομμάτι της εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκδήλωσης, η κ. Αμπελάκια αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της, τονίζοντας πως εμπιστεύθηκε τον Γιώργο Χατζηδάκη «καθώς γνωρίζει άριστα τα θέματα της αυτοδιοίκησης και τα προβλήματα της πόλης», προσθέτοντας πως «μέσα από την εργατικότητα του Δημάρχου θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την πόλη μας».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη», στάθηκε ιδιαίτερα στα ζητήματα της παιδείας στην πόλη, βάζοντας ως προσωπικό στόχο την αναβάθμιση του κοινωνικού φροντιστηρίου και της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων της πόλης, με τον Δήμαρχο να εξαίρει τις γνώσεις της και να καλεί τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την υποψηφιότητά της.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ