Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άλλος Ένας Δημοτικός Σύμβουλος Υπέρ Των Εργασιών Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης

Aνοικτή στήριξη στον ιερέα του Προφήτη Ηλία από τον κ. Αλέξανδρο Αμουργιανό.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άλλος Ένας Δημοτικός Σύμβουλος Υπέρ Των Εργασιών Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης

Δύο φαίνεται πως είναι πλέον οι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζουν ανοικτά τις παράνομες εργασίες στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, καθώς μετά τον κ. Χρήστο Καλαρρύτη, ο κ. Αλέξανδρος Αμουργιανός εκδήλωσε ανοικτά την στήριξη του στην κατασκευή νέου ναού στην καρδιά της Β’ Ζώνης Υμηττού.

Ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης του, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τη στήριξη του στον ιερέα Στυλιανό Καρπαθίου για τις αυθαίρετες- σύμφωνα με την πολεοδομία- εργασίες, ενώ τόνισε πως θα είναι στο πλευρό του ιερέα ώστε το εκκλησάκι να ολοκληρωθεί. «Τα σχολεία και οι εκκλησίες δεν γκρεμίζονται ποτέ» είπε σε έντονο ύφος ο δημοτικός σύμβουλος από μικροφώνου, στηρίζοντας ανοικτά τις ενέργειες του ιερέα.

Πριν λίγες εβδομάδες οι εργασίες στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία χαρακτηρίστηκαν ως αυθαίρετες, με την πολεοδομία να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και να ζητά την κατεδάφιση των αυθαίρετων εργασιών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Άλλος Ένας Δημοτικός Σύμβουλος Υπέρ Των Εργασιών Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Ας πληρώσει τότε το πρόστιμο της πολεοδομίας. Αν είναι τόσο μάγκας και αγνοεί τους νόμους θα πρέπει να υποστεί και τις νόμιμες συνέπειες.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος?

  2. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΣ λέει:

    μπραβω στον ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ