Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αντιπαράθεση Για Τα Κλαδιά Στην Βασιλόπιτα Του Γαβριήλ Αραμπατζή

Τα κομμένα κλαδιά είχαν το δικό τους κομμάτι στη βασιλόπιτα του Γ. Αραμπατζή.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιπαράθεση Για Τα Κλαδιά Στην Βασιλόπιτα Του Γαβριήλ Αραμπατζή

Σε άτυπο δημοτικό συμβούλιο μετατράπηκε η κοπή βασιλόπιτας του Γαβριήλ Αραμπατζή, με αφορμή τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Θανάση Αθανασίου. Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος, κόβοντας το κομμάτι της βασιλόπιτας, δήλωσε στο μικρόφωνο: “Κόβω αυτό το κομμάτι για τα παρατημένα κλαδιά στην πόλη. Είναι τόσα πολλά που μέχρι κομμάτι στη βασιλόπιτα δικαιούνται. Βέβαια, δεν νομίζω να μαζευτούν γρήγορα, γιατί τα φλουριά έχουν ήδη πέσει σε άλλα κομμάτια”.

Απάντηση στο σχόλιο του κ. Αθανασίου έσπευσε να δώσει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος, ο οποίος με διάθεση αντιπολίτευσης, ανεβαίνοντας στη σκηνή τον κατηγόρησε για αγένεια, αναφέροντας πως “η διοίκηση είναι στο τιμόνι του δήμου μόλις 4 μήνες”. Ο Θανάσης Αθανασίου δεν άφησε τη δήλωση αυτή αναπάντηση, δηλώνοντας πως “Εσείς δεν σέβεστε τους συμπολίτες σας”.

Στον αντίποδα, ο έτερος εκπρόσωπος της παράταξης του Δημάρχου και πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεωργάκης ήταν ενωτικός, με θετικά σχόλια για τον κ. Αραμπατζή και την παράταξη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “η παράταξη του Γαβριήλ κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση”.

Στην εκδήλωση της παράταξης του  Γαβριήλ Αραμπατζή βρέθηκε πλήθος κόσμου, κατακλύζοντας την αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

IMG 8492 scaled Αντιπαράθεση Για Τα Κλαδιά Στην Βασιλόπιτα Του Γαβριήλ Αραμπατζή IMG 8490 scaled Αντιπαράθεση Για Τα Κλαδιά Στην Βασιλόπιτα Του Γαβριήλ Αραμπατζή IMG 8491 scaled Αντιπαράθεση Για Τα Κλαδιά Στην Βασιλόπιτα Του Γαβριήλ Αραμπατζή

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ