Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλειστό Αύριο 28/1 Το 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης – Έπεσαν Σοβάδες Σε Αίθουσα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Κλειστό Αύριο 28/1 Το 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης – Έπεσαν Σοβάδες Σε Αίθουσα

Κλειστό θα παραμείνει αύριο 28 Ιανουαρίου 2020 το πρώτο γυμνάσιο Ηλιούπολης κατόπιν υπόδειξης της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Σήμερα το πρωί επεσαν σοβάδες σε αίθουσα του σχολείου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, καθώς η αίθουσα ήταν άδεια. Στο σχολείο έσπευσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών όπου μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες διαπίστωσαν την έκταση του προβλήματος και σε συνεννόηση με το δήμαρχο αποφάσισαν το κλείσιμο του σχολείου, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη έλεγχοι και βελτιώσεις ώστε να είναι ασφαλές για μαθητές και εκπαιδευτικούς.497BB5B4 1812 4E6B B656 ECA0E9DE9A66 Κλειστό Αύριο 28/1 Το 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης - Έπεσαν Σοβάδες Σε Αίθουσα

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηλιούπολης, η διοίκηση σχεδιάζει ήδη την
επιτάχυνση των διαδικασιών, για να υπογραφεί η σύμβαση συντηρησης των σχολείων της πολησ, ύψους 200.000 ευρώ στις αρχές Φεβρουαρίου.

Παράλληλα οι Σχολικές Επιτροπές προχωρούν με ταχείς ρυθμούς σε μικρές επεμβάσεις και συντηρήσεις για να βελτιωθούν οι σχολικές υποδομές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ