Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: Όλοι Αποδείχτηκαν Ανεπαρκείς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: Όλοι Αποδείχτηκαν Ανεπαρκείς

Βολές κατά παντός υπευθύνου για τον κακό συντονισμό της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας «Ελπίς» εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη».

Στην ανακοίνωση με τίτλο Στο ίδιο έργο θεατές: Οι πολίτες της Ηλιούπολης αξίζουν κάτι καλύτερο», η δημοτική παράταξη της Αριστεράς στην πόλη κάνει λόγο για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα στενά της πόλης καθώς και για τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος εν μέσω ψύχους.

«Οι αρμόδιοι παρότι διαβεβαίωσαν για την ετοιμότητά τους, εντούτοις ξεπεράστηκαν από τα γεγονότα» αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας: «Τέτοιας έντασης καιρικά φαινόμενα δεν αντιμετωπίζονται ούτε με «ηρωικές προσπάθειες», ούτε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώσεις συγχαρητηρίων ενόσω τα πράγματα εξελίσσονται», αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τη διαχείριση από τη δημοτική αρχή της Ηλιούπολης.

«Απαιτείται προγραμματισμός και σχεδιασμός από τον Δήμο με την συμμετοχή της Περιφέρειας και του κρατικού μηχανισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: Όλοι Αποδείχτηκαν Ανεπαρκείς
  1. Ο/Η αναδιωτη αναστασια λέει:

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Και σε εμάς που σας ψηφίζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ