Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Aνοίξαμε Περιοχές Για Να Μεταβεί Η ΔΕΗ, Αλλά Δεν Ήρθε»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Aνοίξαμε Περιοχές Για Να Μεταβεί Η ΔΕΗ, Αλλά Δεν Ήρθε»

Απάντηση στις καταγγελίες που ανέφεραν πως οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ δεν είχαν πρόσβαση για αποκατάσταση των βλαβών στην Ηλιούπολη έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα ο Γιώργος Χατζηδάκης «από τη Δευτέρα το βράδυ σχεδόν το σύνολο των περιοχών είχε ανοίξει προκειμένου να έρθουν οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη».

Tι Αναφέρει Ο Δήμαρχος

Το ilioupolinews.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο και αποσαφηνίστηκε ότι κατά τη διάρκεια μιας τρίλεπτης δήλωσης στην τηλεόραση του open η οποία ξεκίνησε με το ότι «οι δημότες έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται και να αγανακτούν με την πολυήμερη διακοπή ρεύματος», τονίστηκε ότι από τη Δευτέρα το βράδυ συγκεκριμένοι δρόμοι όπως η Ανδρέα Παπανδρέου, η Ηρώς Κωνσταντοπούλου , η Μαραθωνομάχων, η Ναβαρίνου, η Ανατάσεως και άλλοι, είχαν ανοιχτεί για να προσεγγίσει η ΔΕΗ και να συνδέσει το ρεύμα, αλλά αυτό δεν έγινε.

«Τους λόγους που κάποια ΜΜΕ επιλέγουν να πλήξουν στο σύνολο τους την τοπικη αυτοδιοίκηση και να μηδενίσουν τις ευθύνες της κεντρικής διοίκησης είναι εύκολο να γίνουν κατανοητοί», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης.

Υπενθυμίζεται πως πολλά νοικοκυριά στην Ηλιούπολη έμειναν χωρίς ρεύμα έως και 70 ώρες λόγω της κακοκαιρίας.

Δείτε το video:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

4 σχόλια στο άρθρο “Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Aνοίξαμε Περιοχές Για Να Μεταβεί Η ΔΕΗ, Αλλά Δεν Ήρθε»
  1. Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ λέει:

    Λυπάμαι που θα διαψεύσω το Δήμαρχο, αλλά τη Δευτέρα επέστρεφα σπίτι από τη δουλειά αργά το βράδυ από Μαρίνου Αντύπα και στη συνέχεια ανέβηκα την Παπανδρέου φυσικά με αλυσίδες. Βρήκα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου παρατημένα, κάποιοι που ήταν στο δρόμο δεν μπορούσαν να προχωρήσουν, όπως με μεγάλη δυσκολία προχωρούσα κι εγώ , κατεβαίνοντας πολλές φορές για να ξεχιονίσω το χιόνι που μαζευότανε μπροστά από το όχημα μου με αποτέλεσμα αν δεν το κάνω να ζορίζω τις αλυσίδες με αποτέλεσμα ένα κομμάτι της αλυσίδας να σπάσει. Όλα αυτά γινόντουσαν για ένα και μοναδικό λόγο. Είχε στους πλέον κεντρικότερους δρόμους τουλάχιστον 20 με 30 πόντους χιόνι αν αυτό το ονομάζει ξεχιόνισμα ο Δήμαρχος τότε μάλλον λάθος πληροφορίες έχει. Για να διανύσω μια απόσταση 2,5 χιλιομέτρων έκανα μια Οδύσσεια 2 ωρών. Αυτό χάρη στους δρόμους που ξεχιονίζονταν. Στην πιο πάνω χρονική διάρκεια δεν είδα εκχιονιστικό ούτε για δείγμα. Την επόμενη μέρα κάνοντας μια βόλτα με τα πόδια όλοι φαντάζομαι θα διαπιστώσατε όπως κι εγώ ότι όλοι οι δρόμοι ήταν ακαθάριστοι και το πολυδιαφημισμένο αλάτι δεν έπεσε ποτέ. Δήμαρχε ότι και να λες οι πράξεις σε διαψεύδουν ή έχεις ανθρώπους που σε κρατούν στο σκοτάδι.

  2. Ο/Η Μπάμπης λέει:

    Μεγαλος ψεύτης!
    Ηρώς Κωνσταντοπούλου και στους τριγύρω δρόμους , δεν πέρασε μισό μηχάνημα. Φαίνεται ακόμα και σήμερα Κυριακή!!! Έγινε προσπάθεια να ανοίξουν οι δρόμοι από 4-5 (4×4) ιχ κατοίκων της περιοχής που προσφέρονταν να βοηθήσουν όποιον είχε πρόβλημα.

  3. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Ψέματα λες ό πως πάντα

  4. Ο/Η Ζερβός Αλεξανδρος λέει:

    Ο δήμαρχος είναι ψεύτης. Στα αστυνομικά άνω Ηλιούπολης δεν είχαμε ρεύμα 3 μερες γιατί πραγματικά η ΔΕΗ δεν μπορούσε να πλησιάσει, ούτε εμείς να πάμε οπουδήποτε για είδη πρώτης ανάγκης κ επιβίωσης. Στα τηλέφωνα του Δήμου η μίλαγαν η δεν απαντούσαν ποτέ.Οταν έφτασε το πρώτο όχημα της ΔΕΗ ένα ειδικό τζιπ, δεν μπορούσε να προχωρήσει καν και παραλίγο να πάθει ζημιά γλυστρωντας κ χτυπώντας πάνω σε διαζώματα και δέντρα. Σε όλες τις επικοινωνίες που είχα με την ΔΕΗ μου έλεγαν το ίδιο πράγμα που ίσχυε κιόλας, δεν υπάρχει πρόσβαση στα Σημεία του ελέγχου για ζημιές. Δήμαρχε ετοίμασου για μαζικες μυνήσεις και ντροπή σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ