Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ταλαιπωρίας Συνέχεια Για Τους Κατοίκους Της Ηλιούπολης – Νοικοκυριά Χωρίς Ρεύμα Για 3 Ημέρες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ταλαιπωρίας Συνέχεια Για Τους Κατοίκους Της Ηλιούπολης – Νοικοκυριά Χωρίς Ρεύμα Για 3 Ημέρες

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των κατοίκων συγκεκριμένων συνοικιών της Ηλιούπολης, οι οποίες εκτός από τον αποκλεισμό λόγω παγετού, είναι αντιμέτωποι με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος. Χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχουν σπίτια τα οποία συμπληρώνουν παραπάνω από 60 ώρες χωρίς ρεύμα, κάτω από πολικές θερμοκρασίες.

Οι περιοχές της Αγίας Μαρίνας, των αστυνομικών, της Αγίας Μαύρας και του Κοιμητηρίου αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα κυρίως λόγω της μεγάλης κλίσης των δρόμων, οι οποίοι παραμένουν παγωμένοι και απροσπέλαστοι για 4η συνεχή ημέρα. Τα παράπονα των κατοίκων είναι έντονα, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή και την περιφέρεια για αδράνεια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι κάτοικοι προσπαθούν να ανοίξουν τους δρόμους μόνοι τους, με ίδια μέσα.

Χθες, η εφημερίδα «Αυγή» δημοσίευσε μια σοκαριστική μαρτυρία για κάτοικο της πλατείας Καναρίων, η οποία έχει τα μικρά παιδιά της με COVID και ήταν χωρίς ρεύμα για 40 ώρες. «Αναγκαστήκαν να κόβουν πορτοκάλια για να φάνε και έχουν 2 μικρά παιδιά που νοσούν» μετέφερε συγγενής της παθούσας στο ηχητικό απόσπασμα. Στην ίδια κατάσταση είναι δεκάδες νοικοκυριά σε όλη την πόλη, με τις καταγγελίες των κατοίκων στα social media να είναι δεκάδες.

«Πρέπει Να Μας Ανοίξουν Τους Δρόμους Για Να Διορθώσουμε Τις Βλάβες»

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ έγιναν δέκτες έντονων παραπόνων από κατοίκους της περιοχής της Αγίας Μαύρας, δηλώνοντας ωστόσο πως δεν μπορούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες στις γειτονιές, καθώς δεν υπήρχαν ανοικτοί δρόμοι πέραν των κεντρικών οδικών αξόνων της πόλης.

Τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στον δρόμο για 4η συνεχή ημέρα προσπαθώντας να βελτιώσουν την κατάσταση, ενώ την ίδια ώρα η αντιπολίτευση ασκεί σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τον συντονισμό της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας.

Σχετική συζήτηση για τον απολογισμό της κακοκαιρίας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 31/1 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ταλαιπωρίας Συνέχεια Για Τους Κατοίκους Της Ηλιούπολης – Νοικοκυριά Χωρίς Ρεύμα Για 3 Ημέρες
  1. Ο/Η ΒΛ λέει:

    Κε Δημαρχε εσεις και οι Αντιδημαρχοι δεν εισαστε για τιποτα .Τιποτα δεν κανατε 5 ημερα και δεν μπορουμε να περπατησουμε ακομη και σε κεντρικους δρομους γιατι ειναι βουνο τα χιονια στης ακρες και τωρα εχουν γινει παγοςμε αποτελεσμα να κιινδυνευει η σωματικη μας ακαιραιοτητα.

  2. Ο/Η Δημητρης λέει:

    Μήπως εννοείται τα οχήματα του Δήμου ότι είναι παρκαρισμένα στους δρόμους για 4η-συνεχομενη μέρα;;;;
    Αντη να βγούνε στους δρόμους να καθαρίσουν;;;;;
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε να λετα ότι καθαρίζουμε τους δρόμους….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ