Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Βολές Προς Τη Δημοτική Αρχή Για Τη Διαχείριση Της Κακοκαιρίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Βολές Προς Τη Δημοτική Αρχή Για Τη Διαχείριση Της Κακοκαιρίας

Ευθύνες για την διαχείριση της κακοκαιρίας στην Ηλιούπολης επιρρίπτουν στη διοίκηση του Δήμου οι δύο μεγαλύτερες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Τον κύκλο των ανακοινώσεων άνοιξε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου ο οποίος έθεσε δημόσια ερωτήματα για την προετοιμασία του Δήμου ως προς την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

«Tελικά, ο Δήμος ήταν έτοιμος για την κακοκαιρία;Τα γεγονότα δείχνουν πως όχι. Οι κεντρικότεροι οδικοί άξονες της πόλης είναι κλειστοί. Η περιοχή των αστυνομικών, του κοιμητηρίου και της Αγίας Μαρίνας είναι αποκλεισμένες. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο φωτογραφίες που αποτυπώνουν την κατάσταση της πόλης σήμερα. Μπορούν οι κάτοικοι της πόλης μας, αν χρειαστεί η ανάγκη, να μετακινηθούν ή μήπως έχουν αφεθεί στην τύχη τους και στο λευκό χάος; Οι διοικούντες τον Δήμο μας γνώριζαν πολύ καλά για την έλευση της κακοκαιρίας & την περίμεναν. Ωστόσο φαίνεται πως η προετοιμασία ήταν πλημμελής και δεν λήφθηκαν γρήγορα τα απαραίτητα μέτρα» αναφέρει η ανακοίνωση του Τάσου Ευσταθίου, η οποία προσθέτει:

«Όταν τελειώσει η κακοκαιρία, θα αναζητηθούν οι ευθύνες στο δημοτικό συμβούλιο».

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Δεν Είναι Ώρα Για Συγχαρητήρια Κύριε Δήμαρχε»

«Κύριε Χατζηδάκη, Τη δύσκολη αυτή στιγμή για την πόλη μας και την υπόλοιπη Ελλάδα δεν σας κρύβουμε ότι εκπλησσόμαστε δυσάρεστα που όσο βρισκόμαστε στην καρδιά της επιχείρησης, εσείς σπεύσατε να εξάρετε το έργο του Δήμου Ηλιούπολης και μάλιστα να δώσετε συγχαρητήρια στη διαχείρισή σας!!!» αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Η ανακοίνωση κατηγορεί τη δημοτική αρχή για έλλειψη οργάνωσης και προετοιμασίας και χαρακτηρίζει το δελτίο τύπου του Δήμου «κατάπτυστο», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πεσμένα δέντρα, κλεισμένοι κεντρικοί δρόμοι, εγκλωβισμένοι άνθρωποι που φιλοξενούνται, εκχιονιστικά που είναι ακινητοποιημένα, τηλεφωνικές γραμμές που δεν απαντάει κανείς και μία διοίκηση που προσπαθεί με το κατάπτυστο δελτίο τύπου να διαχειριστεί επικοινωνιακά την δύσκολη κατάσταση για τους συμπολίτες μας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

7 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Βολές Προς Τη Δημοτική Αρχή Για Τη Διαχείριση Της Κακοκαιρίας
  1. Ο/Η Μαρια Βαφειάδου λέει:

    Σήμερα Πέμπτη . 4 μέρες έχουν περάσει και το λεωφορείο 206 ενώ έχουν ανοίξει οι δρόμοι δεν περνάει. Πότε θα αποκατασταθεί η συγκοινωνία να πάμε στις δουλειές μας????

  2. Ο/Η Ψημμενος Παναγιωτης λέει:

    Γιατί στην Άνω Ηλιούπολη τα πράγματα είναι καλύτερα…δεν έχουμε ευτυχώς διακοπή ρεύματος αλλά οι δρόμοι είναι κλειστοί, ούτε ένα όχημα καθαρισμού του χιονιού δεν έχει περάσει.
    Αύριο πρέπει να πάμε για δουλειά και τ αυτοκίνητα μας είναι αποκλεισμένα.

  3. Ο/Η Ζερβός Αλεξανδρος λέει:

    Δεν ντρέπονται καθόλου στον Δήμο? Ούτε στην ΔΕΗ??? Μόνο να εισπράττουν Τεράστιους λογαριασμούς ξέρουν. Αποκλεισμένοι από τα χιόνια, ούτε ένα όχημα να καθαρίσει κ χωρίς ρεύμα έχουμε παγώσει, δεν μπορούμε να μαγειρεψουμε, δεν μπορούμε να παραγγείλουμε φαγητό, δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε μαγαζί τροφίμων αλλά ούτε σε φαρμακείο. Είναι εγκληματίες, αλήτες, κλέφτες απατεώνες, λαμογια και πουστ**ες. Λέγομαι Ζερβός Αλέξανδρος και εάν έχουν τα αρ**δια ας μου κάνουν μυνηση.

  4. Ο/Η Κωστας λέει:

    Από 24/1 19.30 δεν έχουμε ρεύμα στην οδό Κέκροπος, ξεπαγιασαμε!! Τόσο πολύωρη διακοπή δεν την χωράει ο νους!!! Εύχομαι σήμερα κάτι να γίνει.

  5. Ο/Η ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ λέει:

    Καλημέρα, όλη η κάτω Ηλιούπολη δεν έχει ρεύμα.
    Τα περισσότερα σπίτια από τις 25\01\2022 στις 18:00, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν ρεύμα και κατ’ επέκταση ούτε θέρμανση.
    Από τη ΔΕΔΔΗΕ μας είπαν ότι καταβάλουν και δυνατή προσπάθεια και ότι τα ξημερώματα της 26/01/2022 θα είχαν αποκατασταθεί οι βλάβες.
    Παρόλα αυτά ακόμα περιμένουμε !!

  6. Ο/Η ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥ λέει:

    ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝΗΨΙΑ. ΜΟΥ Κ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΕΠΙ 30 ΩΡΕΣ. Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΗ. Η ΔΕΔΔΗΕ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;;
    Τ

  7. Ο/Η ΓΙΏΤΑ ΓΚΕΒΕΖΟΥ λέει:

    Σας ενημερώνω η Κάτω Ηλιούπολη είναι ένα απέραντο παγοδρόμιο, καμία αλατιερα, κανένα μηχάνημα. Δύσκολες μέρες, δεν λέω αλλά…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ