Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμος Ηλιούπολης: «Δώσαμε Ολονύχτια Μάχη Με Την Κακοκαιρία»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δήμος Ηλιούπολης: «Δώσαμε Ολονύχτια Μάχη Με Την Κακοκαιρία»

Σε ανακοίνωση για την αντιμετώπιση των φαινομένων της κακοκαιρίας «Ελπίς» προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης όλα τα αιτήματα των πολιτών που δέχθηκαν θα εξετάζονται και θα αντιμετωπίζονται κατά βαθμό σοβαρότητας και προτεραιότητας, ενώ επισημάνθηκε ότι βασικός στόχος είναι να παραμείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι και στην συνέχεια οι δευτερεύοντες δρόμοι που πλαισιώνουν τον Δήμος Ηλιούπολης.

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 24/1 βρέθηκαν στην μάχη κατά της κακοκαιρίας 6 ειδικά οχήματα εκχιονισμού και 2 αλατιέρες, που άνοιγα τους δρόμους για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων μεταξύ αυτών και δύο πυροσβεστικά αλλά και δημοτικά οχήματα που προσέφεραν βοήθεια σε Ηλιουπολίτες που βρίσκονταν σε ανάγκη.

Απογοήτευση εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης Γ. Χατζηδάκης, για τον ΔΕΔΔΗΕ, καθώς δεν υπήρχε η άμεση αντιμετώπιση στα προβλήματα της ηλεκτροδότησης και τις πολύωρες διακοπές ρεύματος που έφερε η σφοδρή χιονόπτωση εχθές στην Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση έδωσε συγχαρητήρια στους αιρετούς, τους δημοτικούς υπάλληλους και τους εθελοντές του δήμου που βρίσκονταν σε συνεχή ετοιμότητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους δημότες προκειμένου να επιτευχθεί η ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα, ενώ σημείωσε πως:

«Παραμένουμε άγρυπνοι στις θέσεις μας και φροντίζουμε για την αποκατάσταση των συνεπειών της κακοκαιρίας και την επιστροφή στην κανονικότητα ».

Στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρθηκε ότι, από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει ήδη οι παρεμβάσεις των αρμόδιων να ανοίξουν οι δρόμοι, ενώ οι πολίτες παρακαλούνται να ενημερώνουν στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί από τον Δήμο Ηλιούπολης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιοχές τους.

Ολοκληρώνοντας την ανακοίνωση ο δήμαρχος της πόλης έκανε έκκληση προς τους πολίτες που πρέπει να μετακινηθούν να το κάνουν αυστηρά με ειδικές αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

7 σχόλια στο άρθρο “Δήμος Ηλιούπολης: «Δώσαμε Ολονύχτια Μάχη Με Την Κακοκαιρία»
  1. Ο/Η ΒΛ λέει:

    Που τι δωσατε την μαχη κατω απ τα παπλωματα;;;;

  2. Ο/Η Μαμαλη Δημητρα λέει:

    Για έρθει ΗΔΕΗ έπρεπε να είχατε καθαρίσει τους δρόμους και να είχατε κοψει τα κλαδιά που είχαν σπάσει.
    Ο Δήμος δεν είχε κάνει τίποτα μέχρι την Τετάρτη το πρωί στην Μαραθωνομαχων που είχαμε διακοπή από την Δευτέρα το απόγευμα

  3. Ο/Η Stelios Velonias λέει:

    Ότι και να λέτε ότι έχετε κάνει ως δήμος, για την αντιμετώπιση της σφοδρής χιονόπτωσης, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…για όποιον έχει προσπαθήσει έστω και με τα πόδια να μετακινηθεί, για τα απολύτως απαραίτητα…
    Παραμένουμε αποκλεισμένοι….
    Όλοι το ξέρουμε και όλοι το ζούμε….
    Όλοι οι κάθετοι δρόμοι, είναι κλειστοί….
    Πού είναι τα συνεργεία;
    Πού είναι τα μηχανήματα;
    Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.
    Αντί λοιπόν να λέτε αυτά που λέτε….να κοιτάξετε να ανοίξετε τους δρόμους….και να οργανωθείτε ως δήμος καλύτερα για το μέλλον…

  4. Ο/Η Εμμανουήλ λέει:

    Τον κακό σας τον καιρό δώσατε..δεν είσαστε για τίποτα.στην αλίμουντος στείλατε κάτι να καθαρίσει το δρόμο;

  5. Ο/Η Β.Λεπτοκαρυδου λέει:

    Τρεις μέρες χωρίς να έρθει κανένα μηχάνημα είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στα σπίτια μας μένω κοντά στο νεκροταφείο επί της Αριστοτέλους έχουμε ηλικιωμένους ανθρώπους με προβλήματα

  6. Ο/Η Ειρήνη Μακρυκωστα λέει:

    Είμαστε χωρίς ρεύμα από την Δευτέρα το βράδυ.Αυτο σημαίνει οτι δεν έχουμε ούτε θέρμανση.Απο τον δρόμο δεν έχει περάσει ούτε ένα μηχάνημα….Η Αγία Μαρίνα κύριε Δήμαρχε δεν ανήκει στην Ηλιούπολη;

  7. Ο/Η Μαίρη Καρα λέει:

    Πόσο ψεύτες είστε… Και δίνετε και συγχαρητήρια, βλογαυε τα γένια σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ