Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Κλειστοί Δρόμοι & Παγετός Στην Αγία Μαρίνα (VIDEO)

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κλειστοί Δρόμοι & Παγετός Στην Αγία Μαρίνα (VIDEO)

Την κακή κατάσταση που επικρατούσε στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης το πρωί της Τρίτης 25/1 μετά τη χιονόπτωση κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του OPEN.

Ο ρεπόρτερ του γνωστού καναλιού βρέθηκε στην πλατεία Ανεξαρτησίας καταγράφοντας την εικόνα που επικρατούσε και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το χιόνι έχει μετατραπεί σε πάγο, αποτελώντας κίνδυνο για τους πεζούς. «Είναι ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης και όμως δεν έχει περάσει ούτε ένα εκχιονιστικό για να απομακρύνει το χιόνι» ανέφερε ο δημοσιογράφος, ενώ στο πλάνο βρίσκονταν δεκάδες διπλοπαρκαρισμένα οχήματα που εγκαταλείφθηκαν από τους οδηγούς τους στη εν μέσω του χθεσινού χιονιά.

Oι δημοσιογράφοι της εκπομπής άσκησαν σκληρή κριτική για την κατάσταση του δρόμου, τονίζοντας πως πρέπει άμεσα να υπάρξει μέριμνα από τους αρμόδιους. «Η ώρα είναι 12:30 και ακόμα δεν έχει ανοίξει ο δρόμος;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, με την κάμερα να απεικονίζει πολίτες να προσπαθούν να απομακρύνουν τους πάγους με ίδια μέσα.

Δείτε το επίμαχο video:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Κλειστοί Δρόμοι & Παγετός Στην Αγία Μαρίνα (VIDEO)
  1. Ο/Η Αντωνία Νιτσογλου λέει:

    Καλημέρα σ όποιον διαβάσει αυτό το σχόλιο. Πέμπτη σήμερα και στην Αγ. Μαρίνα δεν κύκλοφορει τίποτα! Μένω σε κάθετο δρόμο στην Δίστομου όπου ενώνει Ηλιούπολη με Βύρωνα. Χθες κατά τις 2 μμ πέρασε ένα εκχιονιστικο μια φορά και άνοιξε μια λωρίδα στον δρόμο που ξανακλεισε μέχρι το βράδυ λόγω πάγου. Δεν συζητάω για τα στενά που μάλλον από Μάη θα λιώσουν οι πάγοι. Καμμία πρόνοια ούτε για αλάτι ούτε για μηχανήματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του μη σπάσουμε κάνα χέρι, πόδι για να φθασουμε στο Σούπερ Μάρκετ.
    Καλημέρα κύριε Δημαρχε!

  2. Ο/Η Θεοφάνης λέει:

    Μένω Αλ νερη κ Ηρακλέους 16345 δεν έχουμε ρεύμα από εχθές 24/1 από ,8.30 μ.μ κ είναι σήμερα 25/1 κωρα 8.30 μμ κ δεν έχουμε ακόμα κ απ’ότι καταλαβενει δεν θα έχουμε απόψε το βράδυ άντε κ κάλο ξημέρωμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ