Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Έχει Δώσει 209.000 Ευρώ Σε Ένα Ραδιόφωνο Που Δεν Ακούει Κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Έχει Δώσει 209.000 Ευρώ Σε Ένα Ραδιόφωνο Που Δεν Ακούει Κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης για το ζήτημα του δημοτικού ραδιοφώνου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ευαγγέλου, από το 2015 ο Δήμος έχει δώσει συνολικά 209.000 ευρώ για το διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με την ακροαματικότητά του. Μέχρι στιγμής, καμία δημοτική αρχή δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα πραγματικά στοιχεία της ακροαματικότητας του δημοτικού web radio, με τον κ. Ευαγγέλου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο Mixcloud, οι εκπομπές από τον Δεκέμβριο έως σήμερα έχουν μόνο 15 ακροάσεις». Σημειώνεται πως στα 209.000 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και το πρόσφατο κονδύλι ύψους 28.000 ευρώ που έχει δεσμεύσει η σημερινή δημοτική αρχή για το δημοτικό ραδιόφωνο, στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που εγκρίθηκε πριν 1,5 μήνα.

Ο κ. Ευαγγέλου αναφέρθηκε στα χρήματα των δημοτών που έχουν δοθεί στο ραδιόφωνο τονίζοντας: «Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει ένα απορριμματοφόρο, 200 κλιματιστικά στα σχολεία μας ή ένα γήπεδο μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δημήτρης Ευαγγέλου: «Ο Δήμος Ηλιούπολης Έχει Δώσει 209.000 Ευρώ Σε Ένα Ραδιόφωνο Που Δεν Ακούει Κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Na κλείσει χθες ο ραδιοφωνικός σταθμός. Και όσοι του έδωσαν χρήματα να λογοδοτήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ