Facebook Pixel

Αθλητικα

Μια Ανάσα Από Την Άνοδο Στη Β΄ ΕΠΣ Αθηνών Ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μια Ανάσα Από Την Άνοδο Στη Β΄ ΕΠΣ Αθηνών Ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Ακόμα μια σπουδαία νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο στην Β’ ΕΠΣ Αθηνών πέτυχε η τοπική ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης καθώς επιβλήθηκε με 3-0, εντός έδρας, επί των Λεόντων.

Τα γκολ για τους κιτρινόμαυρους πέτυχαν οι Ανδρώνης στο 51‘, Μπεχράκης στο 53‘ και Τσαπικούνης στο 89‘, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα πολύτιμο τρίποντο που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον, στον Φωστήρα απομένουν 3 «εύκολα» παιχνίδια για τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, με την Ηλιουπολίτικη ομάδα να έχει απέναντι της τους ουραγούς του πρωταθλήματος.

Τονίζεται πως για να εξασφαλίσει την αυτόματη άνοδο στη B’ EΠΣ Αθηνών, η ομάδα του Φωστήρα χρειάζεται να τερματήσει πρώτη με διαφορά 4 βαθμών από την 4η ομάδα της βαθμολογίας, με την τωρινή διαφορά να βρίσκεται στους 9 βαθμούς. Παρά το πανηγυρικό κλίμα, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί πειθαρχεία, με τους παίκτες να μην καθησυχάζουν, θέλοντας να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο.

Διαβάστε για τη φετινή πορεία του Φωστήρα και στο νέο διοικητικό συμβούλιο που «ανέστησε» την ομάδα στο αφιέρωμα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ηλιοτυπία».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ