Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μπίρλης: «Ευπρόσδεκτη Κάθε Δράση Που Θα Τονώσει Την Αγορά Της Πόλης Τα Χριστούγεννα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μπίρλης: «Ευπρόσδεκτη Κάθε Δράση Που Θα Τονώσει Την Αγορά Της Πόλης Τα Χριστούγεννα»

Σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάσης Μπίρλης κατά τη χθεσινή του παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Μπίρλης, κατά την τοποθέτηση του για το ζήτημα της δημιουργίας χριστουγεννιάτικου χωριού στην πόλη εξέφρασε την πεποίθηση πως πρόκειται για μια κίνηση που θα τονώσει την αγορά της πόλης, θέτοντας ωστόσο προϋποθέσεις για να αποσοβηθούν φαινόμενα ενδεχόμενου αθέμιτου ανταγωνισμού.

«Κάναμε μια απλή, διερευνητική συζήτηση με τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και την εκπρόσωπο μιας εταιρείας που έθεσε συγκεκριμένη πρόταση για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού στην πόλη», ανέφερε ο κ. Μπίρλης, δίνοντας σαφή απάντηση σε αντιδράσεις που είχαν προκύψει από αιρετούς της αντιπολίτευσης.

«Είμαστε ανοικτά υπέρ δράσεων που θα φέρουν επισκέπτες στην πόλη και θα βοηθήσουν τις πωλήσεις των τοπικών επιχειρήσεων σε μια δύσκολη περίοδο, χωρίς ωστόσο να διαταράσσουν το τοπικό επιχειρείν» έκανε σαφές ο πρόεδρος του ΕΣΗ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ