Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Αραμπατζή Για Την Νέα Πολεοδομία Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Αραμπατζή Για Την Νέα Πολεοδομία Ηλιούπολης

Πιέσεις προς τη δημοτική αρχή για την εύρυθμη λειτουργία της πολεοδομίας ασκεί μέσω παρεμβάσεων και ερωτήσεων ο δημοτικός σύμβουλος Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», με αφορμή τη δημιουργία τοπικής πολεοδομίας στην Ηλιούπολη με αρμοδιότητα του Δήμου πραγματοποίησε τόσο δημοσια παρέμβαση μέσω social media, όσο και δύο ερωτήσες προς τον δήμαρχο σχετικά με τις ενέργειες του δήμου γύρω από το ζήτημα.

Στις ερωτήσεις του κ. Αραμπατζή, ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης απάντησε πως η πολεοδομία θα λειτουργεί με 5 μηχανικούς του Δήμου, καθώς επίσης και με 2 συμβασιούχους, επισημαίνοντας πως το κεντρικό κράτος δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα των ΟΤΑ για επιπλέον στελέχωση των πολεοδομικών υπηρεσιών.

«Τι σχεδιασμός έχει γίνει από τη σημερινή διοίκηση ώστε οι δημότες της Ηλιούπολης να μην στερηθούν τις ψηφιακές υπηρεσίες που έχουν σήμερα στον τομέα της πολεοδομίας;» διερωτάται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Αραμπατζής, ζητώντας επιτακτικά την επαρκή επάνδρωση της πολεοδομίας, η οποία θα λειτουργεί στον Δήμο Ηλιούπολης από 1/1/2022.

Έως σήμερα, οι Ηλιουπολίτες εξυπηρετούνται από την υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων για τα πολεοδομικά τους ζητήματα, με αρκετές υπηρεσίες να προσφέρονται ψηφιακά. Σύμφωνα με πηγές από το Δημαρχείο, ο Δήμος βρίσκεται ήδη σε διαδικασίες ανάπτυξης παρόμοιων ψηφιακών εφαρμογών, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ