Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χριστούγεννα 2021: Εκδηλώσεις & Χριστουγεννιάτικο Χωριό Σε 3 Πλατείες Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χριστούγεννα 2021: Εκδηλώσεις & Χριστουγεννιάτικο Χωριό Σε 3 Πλατείες Της Ηλιούπολης

Και επίσημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Δήμου Ηλιούπολης για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με έγγραφα που αναρτήθηκαν στη διαύγεια, ο Δήμος σχεδιάζει την παραχώρηση χώρων σε τρείς πλατείες έναντι μισθώματος, προκειμένου να στηθούν χριστουγεννιάτικο χωρίο και να διεξαχθούν events για μικρούς και μεγάλους, τονώνοντας έτσι την τοπική αγορά και την εμπορική κίνηση στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, οι πλατείες που θα διεξαχθούν οι χριστουγεννιάτικες δράσεις θα είναι η κεντρική πλατεία, η πλατεία Φλέμινγκ και η πλατεία Ανεξαρτησίας, ενώ θα υπάρχουν events και εκδηλώσεις και σε άλλα σημεία της πόλης. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικης διαδρομής με ειδικά διαμορφωμένο τρενάκι, το οποίο θα περιηγείται στα χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης.

Πρωταρχικό μέλημα του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη είναι η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και ο σωστός συντονισμός ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να φωτίσουν την πόλη, να δώσουν χαρά στους κατοίκους και να τονώσουν την κίνηση στα καταστήματα, μετά από δύο χρόνια περιορισμών.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ