Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανοιχτή Για Το Κοινό Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ανοιχτή Για Το Κοινό Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Του Δήμου Ηλιούπολης

Για μία ακόμη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηλιούπολης ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της Covid-19 να είναι αρκετά αυξημένα.

Η δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηλιούπολης είναι ανοιχτή για δανεισμούς βιβλίων και είναι προσβάσιμη στο κοινό. Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας, η είσοδος στον χώρο της βιβλιοθήκης επιτρέπεται στους ενήλικες που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει, προσκομίζοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους. Διαφορετικά μπορούν να εισέλθουν με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών). Στους ανήλικους ηλικίας από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Οι αναγνώστες μπορούν να επισκεφτούν την Δημοτική Βιβλιοθήκη καθημερινά, στις εξής ώρες:

Δευτέρα: 10:00 π.μ. -7:30 μ.μ., Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.

Πως Θα Λειτουργεί Η Βιβλιοθήκη

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την είσοδο στη βιβλιοθήκη και τον δανεισμό βιβλίων θα ισχύουν τα εξής:

  1. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια παραμονής στη βιβλιοθήκη, και οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν αυστηρά τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και με το προσωπικό.
  2. Η παραμονή του κάθε ατόμου στη βιβλιοθήκη θα είναι αυστηρά για 15 λεπτά, ενώ η είσοδος θα θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας
  3. Τα βιβλία που επιστρέφουν οι χρήστες θα φυλάσσονται σε ξεχωριστό χώρο και δε θα δανείζονται πριν περάσουν 72 ώρες.

Η διαδικασία εγγραφής νέων μελών θα γίνεται, ηλεκτρονικά στο www.politismos-ilioupoli.gr.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ