Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Παρέμβαση Ουσίας Για Τον Οδοφωτισμό Στην Ηλιούπολη Από Τον Θανάση Αθανασίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Ουσίας Για Τον Οδοφωτισμό Στην Ηλιούπολη Από Τον Θανάση Αθανασίου

Θετικά σχόλια από πολλούς συναδέλφους του απέσπασε ο 30αρης δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου για τη χθεσινή του συνολική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ο κ. Αθανασίου ως έμπειρος γνώστης τεχνικών μελετών λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης και του αντικειμένου των σπουδών του απηύθυνε μια σειρά από ουσιώδεις ερωτήσεις τεχνικής φύσης στον μελετητή της μελέτης σκοπιμότητας για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού, με τον ίδιο τον μελετητή να παραδέχεται δημόσια την ποιότητα των ερωτήσεων του αιρετού. Ο κ. Αθανασίου φάνηκε «διαβασμένος» και πλήρως ενημερωμένος για τη μελέτη, γεγονός που φάνηκε απο τις ερωτήσεις και τις παρεμβάσεις του ως προς το τεχνικό σκέλος και το σκέλος της χρηματοδότησης.

Αλλά και στο πολιτικό κομμάτι, η παρέμβαση του ήταν καίρια: Κάλεσε τη διοίκηση να επανεξετάσει τις επιλογές της, προτείνοντας μάλιστα να γίνει μια συγκριτική οικονομοτεχνική μελέτη από ανεξάρτητο φορέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει για το ποίο είναι το πιο συμφέρον μοντέλο χρηματοδότησης για τον Δήμο και τους Δημότες.

Με αφορμή την αποχή του κ. Αραμπατζή από τη συνεδρίαση, ο 30άρης Αθανασίου πήρε κυριολεκτικά την παράταξη «στην πλάτη του» σε μια από τις σημαντικότερες συνεδριάσεις της δημοτικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως βάζει ισχυρές βάσεις για το εγγύς μέλλον στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Ηλιούπολης, αποδεικνύοντας την ηγετική του ροπή και την ικανότητα του να συσπειρώσει γύρω του τις πολιτικές δυνάμεις της κεντροδεξιάς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ