Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Όχι Στο ΚΥΤ Και Στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο – Να Επεκτείνουμε Το Υπάρχον Νεκροταφείο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Όχι Στο ΚΥΤ Και Στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο – Να Επεκτείνουμε Το Υπάρχον Νεκροταφείο»

Την κατηγορηματική του αντίθεση στην δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου εξέφρασε για άλλη μια φορά ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω».

Ο κ. Αραμπατζής, με ανακοίνωση του αντιτίθεται στο ΚΥΤ και το διαδημοτικό κοιμητήριο που σχεδιάζουν οι δημοτικές αρχές Ηλιούπολης και Αλίμου, αντιπροτείνοντας την πάγια θέση του για την αξιοποίηση και επέκταση του ήδη υπάρχοντος κοιμητηρίου.

«Θέλουμε αξιοποίηση του χώρου που είναι ήδη χαρακτηρισμένος ως κοιμητήριο και δε χρησιμοποιείται. Με τις εξελίξεις να «τρέχουν» στον Υμηττό, οποιαδήποτε άλλη ιδέα πέρα από δεντροφύτευση στο χώρο του ΚΥΤ επιβαρύνει επιπλέον την περιοχή. Η δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου σίγουρα δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για την Ηλιούπολη και μας βρίσκει αντίθετους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει ως μοναδική λύση την επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου, τονίζοντας πως «δεν έχει νομικά και πολεοδομικά κολλήματα, αφού ο χώρος είναι ήδη χαρακτηρισμένος ως κοιμητήριο».

Η πρόταση του είχε διατυπωθεί πριν εάν χρόνο, με το ilioupolinews.gr να αποτυπώνει με ένα video μια ρεαλιστική απεικόνιση της πρότασης του κ. Αραμπατζή.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ